Categories
Каталог

30101 Кристален дезодорант Natural Veil, 60 гр.

30101 Кристален дезодорант Natural Veil, 60 гр.
30101 Кристален дезодорант Natural Veil, 60 гр. 30101 Кристален дезодорант Natural Veil, 60 гр. 30101 Кристален дезодорант Natural Veil, 60 гр. 30101 Кристален дезодорант Natural Veil, 60 гр.
Марка: Natural Veil
Код на продукта: 30101
Наличност: В наличност
Цена: 37,80 лв.

100% естествен планински вулканичен произход с естествено бактериостатично действие - планинско-вулканичен минерал Алунит (стипца), Алуминиев камък. Като абсорбент дехидратира бактериите на кожата, които причиняват миризмата. Няма присъща миризма и не съдържа аромати. Безвреден за организма, не съдържа вредни химически вещества, не блокира порите. Подходящ за мъже, така и жени. Облекчава дразнене и възпаление след бръснене.

Кристалният дезодорант от Tiande, Natural Veil, най-добрата алтернатива на химическите.

Дезодорантите са препарати, които съдържат дезинфектанти и антибактериални добавки, за неутрализиране неприятната миризма на потните жлези или намаляване на тяхната дейност. Дезодорантите убиват микроорганизмите, които допринасят за този лош мирис. Те съдържат триклозан, хлорхексидин, терпефарнезол, глицерил монолаурат. Някои от тези химикали, предотвратява развитието на микроби, а други - просто ги унищожават. В дезодорантите от последното поколение, се съдържат алуминиеви соли, които намаляват активността на потните жлези и по този начин се намалява количеството на потта, появяваща се на повърхността на кожата. Алуминиевите съединения могат да се абсорбират в кръвта, и в случай на многократна употреба, натрупвайки се в организма, да доведат до отравяне на нервната система и черния дроб. Последствията могат да бъдат от преждевременно стареене и хронична умора, до болестта на Алцхаймер. Този факт отдавна е известен и описан в литературата, но опасните продукти продължават не само да се произвеждат, но и да се рекламират ... 

Алтернатива има. На Изток хората са използвали в продължение на векове чистия, естествен кристал, за да се избавят от неприятния мирис, за запазване на свежестта. Смята се, че за първи път, естествените кристали са се прилагали в древен Китай, около I век пр. Хр. Естественият кристал - стипца е основата на  кристалния дезодорант на TianDe, Natural Veil.

100% естествен планински продукт от вулканичен произход, който абсорбира всички бактерицидни свойства, характерни за естествения минерал алунит. Няма собствен мирис или парфюмни добавки. Напълно безвреден е за организма, не съдържа химикали. Да дезодорирате тялото си, не е единственият проблем, който може да разрешите с природния дезодорант Natural Veil. Под формата на воден разтвор на кристала може да се прилага локално, за изплакване и измиване при възпалителни процеси на кожата и лигавиците, като средство за млечница и студени язви, кървене от венците и пародонтални заболявания.

Предимства на дезодоранта Natural Veil:

-       Безопасна и пълна защита срещу неприятна миризма.

-       Без мирис. Хипоалергенен.

-       Убива бактериите, които причиняват миризмата на тялото и не запушва порите.

-       Не прониква в организма.

-       Не нарушава работата и естествените процеси на кожата (тялото диша).

-       Универсален: подходящ както за мъже, така и жени.

-       Успокоява кожата.

-       Не оставя следи по дрехите.

-       Срок за ползване - 1-1,5 години – твърде икономичен.

-       Обезпечава свежест за повече от 24 часа, действайки от 6 до 10 пъти по-ефективно от съвременните дезодоранти.

-       Може да се използва от бременни жени, кърмачки, както и от хора с алергии и астма.

Дезодорантът Natural Veil може да се използва още за:

-       Премахване на сърбеж и оток от ухапвания на комари и черни мухи.

-       Невероятно помага при пародонтоза и кървене на венците.

-       Стягащо действие, може да се използва след бръснене, предотвратяване на дразнене на кожата и заздравяване на малки порезни рани.

-       Ефективен като контрацептив.

-       Отлично се справя с млечница при жените.

-       100% средство при херпес.

-       Незабавно премахва алергичен сърбеж.

-       Премахва неприятната миризма на чесън, риба, белина от ръцете.

Начин на приложение:

За да използвате кристала, просто го навлажнете с вода или навлажнете самото тяло и третирайте с дезодоранта желаното място. 60 g кристал ще използвате в продължение на 1-1,5 години за ежедневна употреба! Споменаването на икономическата изгода е не толкова важно, когато става въпрос за здравето.

Алунит – 100% натурален природен продукт, безцветен, прозрачен солев минерал с горно - вулканичен произход. През последните десетилетия хората все по-често го използват като дезодорант, стягащо и кръвоспиращо средство. Механизмът на действие на този 100% природен антисептик е съвсем прост: алунита създава върху местата от кожата влезли в контакт с него, тънък защитен слой от минерални соли, които блокират  жизнените функции на бактерии, гъбички и други микроорганизми (бактерицидни свойства.) Не променяйки естествените физиологични процеси в тъканите на кожата, алунита осигурява благоприятни условия за възстановяване на увредена повърхност, сърбеж и възпаление на кожата. Минералните соли, притежават хипоалергенни свойства, безопасни за здравето. Те могат да се използват в абсолютно всяка възраст. Не проникват дълбоко в кожата, и следователно, в човешкото тяло, действат изключително на повърхността ...

Какво друго е известно за този естествен минерал?

Произвежда се и днес в различни части на света, но е използван още в древността – в началото като украса и фиксиращо средство при боядисване на платове. По-късно се появил и в аптеките - натрошени кристали, използвани като кръвен коагулант (за спиране на кръвотечение при порезни рани), противовъзпалително средство (за ускоряване зарастването на рани), избелващо средство (помага за премахването на лунички), абсорбиращо и укрепващо средство (прилага се перорално при отравяне и диария).

Основно място за производство днес е мината Чукикамата в Чили. Алуминиев камък в по-малки количества се добива в Канада, Панама, Западен Китай, Европа и Филипините, и Тайван. Минералните соли са склонни да се натрупват в планината, близо до горещи извори, както и други части на земната кора, образувани в резултат от вулканична активност. Aлунита често се среща в комбинация с много други минерали.

Алунита е неустойчив минерал. С прозрачен бял цвят, прилича на ледена шушулка, леко влажен при докосване. В зависимост от метеорологичните условия променя своето агрегатно състояние: ту „малко се размразява” от топлината или се закалява от вятъра, ту при охлаждане отново кристализира, попадне ли във вода – бавно се разтваря, разпада се на прости йони.

Приложение на Алунита в класическата медицина и козметиката.

Важно! Откакто човечеството е започнало да използва алунита като антисептично, противовъзпалително, кръвоспиращо, стягащо, подсушаващо, дезинфекциращо и бактерицидно средство, не са открити никакви противопоказания, дразнене на кожата или признаци на индивидуална непоносимост, нито едно усложнение от въздействието на естествения продукт върху човешкото тяло. 

Биохимично действие на стипцата върху човешката кожа

Стипчивото, подсушаващо, антисептично, противовъзпалително и кръвовъзстановяващо терапевтично действие на минерала се основава на способността му да взаимодейства с белтъците, като образува албуминен колоиден тънък слой при контакт с кожата и лигавиците. Този слой предпазва нервните окончания от раздразнение, мацерираната кожа от въздействието на различни вредни агенти, като премахва субективните усещания на болка, парене и сърбеж.

Кристалната стипца е мощно средство против изпотяване, поради способността й да намалява секрецията на потните и мастните жлези - изразено противовъзпалително, подсушаващо действие. Тя уплътнява и намалява стените на капилярите, както и на каналите на мастните жлези и потните жлези, като намалява разпространението на тъканната течност, зачервяването и отока на тъканите. Високата хигроскопичност, интензивното усвояване на пот и себум, заедно с тръпчивото свойство на стипцата обяснява нейното изсушаващо действие.

Антисептичното, дезинфектантно, фунгицидно (противогъбично) действие на стипцата осигурява фиксиране и обездвижване на различни микроорганизми, в съчетание с бактерицидното действие на алуминия. Следователно, способността на стипцата да премахне неприятните миризми на тялото (осмидроза, бромодоза) днес е без прецедент по скоростта и ефективността си.

По отношение на широкото му действие и липсата на странични ефекти днес той e признат, ненадминат като естествено и безопасно средство при лечение на много заболявания, незаменимо средство за хора с алергии, бременни или кърмачки, астматици.

Както в медицината, така и в козметиката има широко приложение:

-       Лечение на остри възпалителни дерматити (алергични лекарствени реакции, невродермити и други;

-       Лечение на кожни заболявания свързани със зачервяване, оток, везукили, образуване на ерозии, сълзящи участъци върху кожата;

-       Лечение на трофични и гнойни рани;

-       Лечение и профилактика на хиперхидроза, микози, гъбички под ноктите, премахване на неприятни миризми на тялото (осмидроза, бромодоза).

-       Профилактика и лечение на устната лигавица, включително стоматити, стоматити, пародонтоза, кървене на венците, болки в гърлото;

-       Лечение на заболявания на лигавиците на очите (блефарит-конюнктивит, трахома);

-       Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит, баланит и др.);

-       В противозачатъчни средства;

-       При лечение на вирусни инфекции – херпес;

-       Лечение на стомашно-чревни заболявания, киселини в стомаха, гастрит с висока киселинност, язва на стомаха, хемороиди;

-       Лечение на наранявания и разрушителни промени на повърхностните слоеве на тъканите (изгаряния, включително и слънчеви);

-       При юноши за лечение на проблемна мазна, акнеатична кожа. Лечение на пореста кожа (свива порите), изсушаване (увеличава тургора на кожата, еластичността);

-       За подмладяване;

-       Избелване на кожата, антипигментация;

-       Лечение на мазна себорея, включително себорея на скалпа;

-       Успокоява сърбеж от алергичен характер, включително и след ухапване от насекоми;

-       Премахване на дразнения след бръснене, кола маска, епилация. Пилинг на различни части от тялото;

-       За лечение на ноктите (укрепване на нокътната плочка и нокътното легло).

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

100% естествен планински вулканичен произход с естествено бактериостатично действие - планинско-вулканичен минерал Алунит (стипца), Алуминиев камък. Като абсорбент дехидратира бактериите на кожата, които причиняват миризмата. Няма присъща миризма и не съдържа аромати. Безвреден за организма, не съдържа вредни химически вещества, не блокира порите. Подходящ за мъже, така и жени. Облекчава дразнене и възпаление след бръснене.

Кристалният дезодорант от Tiande, Natural Veil, най-добрата алтернатива на химическите.

Дезодорантите са препарати, които съдържат дезинфектанти и антибактериални добавки, за неутрализиране неприятната миризма на потните жлези или намаляване на тяхната дейност. Дезодорантите убиват микроорганизмите, които допринасят за този лош мирис. Те съдържат триклозан, хлорхексидин, терпефарнезол, глицерил монолаурат. Някои от тези химикали, предотвратява развитието на микроби, а други - просто ги унищожават. В дезодорантите от последното поколение, се съдържат алуминиеви соли, които намаляват активността на потните жлези и по този начин се намалява количеството на потта, появяваща се на повърхността на кожата. Алуминиевите съединения могат да се абсорбират в кръвта, и в случай на многократна употреба, натрупвайки се в организма, да доведат до отравяне на нервната система и черния дроб. Последствията могат да бъдат от преждевременно стареене и хронична умора, до болестта на Алцхаймер. Този факт отдавна е известен и описан в литературата, но опасните продукти продължават не само да се произвеждат, но и да се рекламират ... 

Алтернатива има. На Изток хората са използвали в продължение на векове чистия, естествен кристал, за да се избавят от неприятния мирис, за запазване на свежестта. Смята се, че за първи път, естествените кристали са се прилагали в древен Китай, около I век пр. Хр. Естественият кристал - стипца е основата на  кристалния дезодорант на TianDe, Natural Veil.

100% естествен планински продукт от вулканичен произход, който абсорбира всички бактерицидни свойства, характерни за естествения минерал алунит. Няма собствен мирис или парфюмни добавки. Напълно безвреден е за организма, не съдържа химикали. Да дезодорирате тялото си, не е единственият проблем, който може да разрешите с природния дезодорант Natural Veil. Под формата на воден разтвор на кристала може да се прилага локално, за изплакване и измиване при възпалителни процеси на кожата и лигавиците, като средство за млечница и студени язви, кървене от венците и пародонтални заболявания.

Предимства на дезодоранта Natural Veil:

-       Безопасна и пълна защита срещу неприятна миризма.

-       Без мирис. Хипоалергенен.

-       Убива бактериите, които причиняват миризмата на тялото и не запушва порите.

-       Не прониква в организма.

-       Не нарушава работата и естествените процеси на кожата (тялото диша).

-       Универсален: подходящ както за мъже, така и жени.

-       Успокоява кожата.

-       Не оставя следи по дрехите.

-       Срок за ползване - 1-1,5 години – твърде икономичен.

-       Обезпечава свежест за повече от 24 часа, действайки от 6 до 10 пъти по-ефективно от съвременните дезодоранти.

-       Може да се използва от бременни жени, кърмачки, както и от хора с алергии и астма.

Дезодорантът Natural Veil може да се използва още за:

-       Премахване на сърбеж и оток от ухапвания на комари и черни мухи.

-       Невероятно помага при пародонтоза и кървене на венците.

-       Стягащо действие, може да се използва след бръснене, предотвратяване на дразнене на кожата и заздравяване на малки порезни рани.

-       Ефективен като контрацептив.

-       Отлично се справя с млечница при жените.

-       100% средство при херпес.

-       Незабавно премахва алергичен сърбеж.

-       Премахва неприятната миризма на чесън, риба, белина от ръцете.

Начин на приложение:

За да използвате кристала, просто го навлажнете с вода или навлажнете самото тяло и третирайте с дезодоранта желаното място. 60 g кристал ще използвате в продължение на 1-1,5 години за ежедневна употреба! Споменаването на икономическата изгода е не толкова важно, когато става въпрос за здравето.

Алунит – 100% натурален природен продукт, безцветен, прозрачен солев минерал с горно - вулканичен произход. През последните десетилетия хората все по-често го използват като дезодорант, стягащо и кръвоспиращо средство. Механизмът на действие на този 100% природен антисептик е съвсем прост: алунита създава върху местата от кожата влезли в контакт с него, тънък защитен слой от минерални соли, които блокират  жизнените функции на бактерии, гъбички и други микроорганизми (бактерицидни свойства.) Не променяйки естествените физиологични процеси в тъканите на кожата, алунита осигурява благоприятни условия за възстановяване на увредена повърхност, сърбеж и възпаление на кожата. Минералните соли, притежават хипоалергенни свойства, безопасни за здравето. Те могат да се използват в абсолютно всяка възраст. Не проникват дълбоко в кожата, и следователно, в човешкото тяло, действат изключително на повърхността ...

Какво друго е известно за този естествен минерал?

Произвежда се и днес в различни части на света, но е използван още в древността – в началото като украса и фиксиращо средство при боядисване на платове. По-късно се появил и в аптеките - натрошени кристали, използвани като кръвен коагулант (за спиране на кръвотечение при порезни рани), противовъзпалително средство (за ускоряване зарастването на рани), избелващо средство (помага за премахването на лунички), абсорбиращо и укрепващо средство (прилага се перорално при отравяне и диария).

Основно място за производство днес е мината Чукикамата в Чили. Алуминиев камък в по-малки количества се добива в Канада, Панама, Западен Китай, Европа и Филипините, и Тайван. Минералните соли са склонни да се натрупват в планината, близо до горещи извори, както и други части на земната кора, образувани в резултат от вулканична активност. Aлунита често се среща в комбинация с много други минерали.

Алунита е неустойчив минерал. С прозрачен бял цвят, прилича на ледена шушулка, леко влажен при докосване. В зависимост от метеорологичните условия променя своето агрегатно състояние: ту „малко се размразява” от топлината или се закалява от вятъра, ту при охлаждане отново кристализира, попадне ли във вода – бавно се разтваря, разпада се на прости йони.

Приложение на Алунита в класическата медицина и козметиката.

Важно! Откакто човечеството е започнало да използва алунита като антисептично, противовъзпалително, кръвоспиращо, стягащо, подсушаващо, дезинфекциращо и бактерицидно средство, не са открити никакви противопоказания, дразнене на кожата или признаци на индивидуална непоносимост, нито едно усложнение от въздействието на естествения продукт върху човешкото тяло. 

Биохимично действие на стипцата върху човешката кожа

Стипчивото, подсушаващо, антисептично, противовъзпалително и кръвовъзстановяващо терапевтично действие на минерала се основава на способността му да взаимодейства с белтъците, като образува албуминен колоиден тънък слой при контакт с кожата и лигавиците. Този слой предпазва нервните окончания от раздразнение, мацерираната кожа от въздействието на различни вредни агенти, като премахва субективните усещания на болка, парене и сърбеж.

Кристалната стипца е мощно средство против изпотяване, поради способността й да намалява секрецията на потните и мастните жлези - изразено противовъзпалително, подсушаващо действие. Тя уплътнява и намалява стените на капилярите, както и на каналите на мастните жлези и потните жлези, като намалява разпространението на тъканната течност, зачервяването и отока на тъканите. Високата хигроскопичност, интензивното усвояване на пот и себум, заедно с тръпчивото свойство на стипцата обяснява нейното изсушаващо действие.

Антисептичното, дезинфектантно, фунгицидно (противогъбично) действие на стипцата осигурява фиксиране и обездвижване на различни микроорганизми, в съчетание с бактерицидното действие на алуминия. Следователно, способността на стипцата да премахне неприятните миризми на тялото (осмидроза, бромодоза) днес е без прецедент по скоростта и ефективността си.

По отношение на широкото му действие и липсата на странични ефекти днес той e признат, ненадминат като естествено и безопасно средство при лечение на много заболявания, незаменимо средство за хора с алергии, бременни или кърмачки, астматици.

Както в медицината, така и в козметиката има широко приложение:

-       Лечение на остри възпалителни дерматити (алергични лекарствени реакции, невродермити и други;

-       Лечение на кожни заболявания свързани със зачервяване, оток, везукили, образуване на ерозии, сълзящи участъци върху кожата;

-       Лечение на трофични и гнойни рани;

-       Лечение и профилактика на хиперхидроза, микози, гъбички под ноктите, премахване на неприятни миризми на тялото (осмидроза, бромодоза).

-       Профилактика и лечение на устната лигавица, включително стоматити, стоматити, пародонтоза, кървене на венците, болки в гърлото;

-       Лечение на заболявания на лигавиците на очите (блефарит-конюнктивит, трахома);

-       Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит, баланит и др.);

-       В противозачатъчни средства;

-       При лечение на вирусни инфекции – херпес;

-       Лечение на стомашно-чревни заболявания, киселини в стомаха, гастрит с висока киселинност, язва на стомаха, хемороиди;

-       Лечение на наранявания и разрушителни промени на повърхностните слоеве на тъканите (изгаряния, включително и слънчеви);

-       При юноши за лечение на проблемна мазна, акнеатична кожа. Лечение на пореста кожа (свива порите), изсушаване (увеличава тургора на кожата, еластичността);

-       За подмладяване;

-       Избелване на кожата, антипигментация;

-       Лечение на мазна себорея, включително себорея на скалпа;

-       Успокоява сърбеж от алергичен характер, включително и след ухапване от насекоми;

-       Премахване на дразнения след бръснене, кола маска, епилация. Пилинг на различни части от тялото;

-       За лечение на ноктите (укрепване на нокътната плочка и нокътното легло).

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: • VitaDerm
 • Amezing Nature
 • Altai Sacral
 • Master Herb
 • Solution
 • ProDental
 • Baby Bambo
 • In Top
 • Skin Triumph
 • Placenta
 • Natural Veil
 • TianDe with love
 • Natural Beauty
 • Pro-Comfort
 • Ganoderma
 • Silver
 • Lux Class Cosmetics
 • Shou-Wu
 • Source of vitality - Phytopatches
 • SPA-Technology
 • Model UP
 • Talasso
 • Fruit Energy
 • Pro Botanic
 • Marine Collagen
 • Hainan Tao
 • Dual Sistem
 • De Luxe
 • Collagen Active
 • Gift of Shambhala
 • Ginseng
 • Dolce Vita
 • City Style
 • Zhenfei Perfect
 • Bio Rehab
 • Altai
 • Ecosphere
 • City Chic
 • Energy & Freshness
 • Light legs from nature
 • Women's Health
 • Corrective Serum
 • Aloe Rich
 • Soft hands from nature
 • BAD Products
 • Botoluxe
 • Snail Secret
 • Tiande for men
 • Phyto Code
 • TianDe hygiene
 • Snake Oil
 • Choahae
 • Tibetan Herbs
 • Snake Factor
 • Fucoidan
 • Active Life
 • Asian Beauty
 • Ocean Rich
 • My Family Care
 • EcoDeViva
 • FreshClick
Онлайн магазин
TianDe Online - ТианДе Онлайн © 2024 - Dobroslava Karadeney