Categories
Каталог

113013 БАД „Таблетки с екстракт от гроздови семки“, 1 опаковка / 30 капсули

113013 БАД „Таблетки с екстракт от гроздови семки“, 1 опаковка / 30 капсули
113013 БАД „Таблетки с екстракт от гроздови семки“, 1 опаковка / 30 капсули
Марка: BAD Products
Код на продукта: 113013
Наличност: В наличност
Цена: 39,80 лв.

Защита на организма. Хората винаги са мечтали да създадат елексит на безсмъртието, но едва наскоро учените преоткриха тайните на процесите на стареене на човешкия организъм. „Носител на старостта“ се оказват свободните радикали – агресивните молекули или атоми образуващи се в нашия организъм в резултат на окислителните процеси и днес те се считат за главната причина в развитието на атеросклероза, артроза, варикозно разширени вени, нарушение на паметта, захарния диабет, рак и много друг разпространени заболявания при съвременния човек.  Свободните радикали присъстват нормално в организма и всеки един от тях съществува в продължение само на малка част от секундата, но уврежданията които оставят след себе си, са необратими. Смята се, че във всяка клетка на тялото ежедневно се произвеждат около 10 хиляди свободни радикала. Зад тях стои "армия" от патогени - бактерии, вируси, гъбички, паразити, защото където свободните радикали са „поработили“, защитата на организма е отслабена и може лесно да се пробие "отбраната".

От къде се вземат " свободните" носители на старостта и болестите?

Свободните радикали винаги са били в нашият организъм и изпълняват определена роля, но човекът да толкова е замърсил обкръжаващата и вътрешната си среда, че процесът е излязъл извън контрол. Тези агресивни молекули стават все повече и започват да работят против самия организъм. Свободните радикали са лишени от електрон ( по принцип електроните съществуват по двойки ), и търсейки електронна двойка те атакуват молекулите на клетките на организма, разрушавайки мембраните, прониквайки във вътрешността на клетките и повреждат жизненоважните клетъчни структури, в това число  ДНК. 

За неутрализация на свободните радикали природата е създала специални вещества - антиоксиданти.  Част от тях се образуват в самият човешки организма, други приемаме отвън. До скоро най-силните природни антиоксиданти се считаха "великолепната четворка"  - витамини А,Е,С и селен. Днес първенството принадлежи на полифенолите на проантоцианидите, които в голямо количество се съдържат в екстракта от семките на червеното и черното грозде.  

Kомпания TianDe предлага модерен многофункционален комплекс, Биологично активната хранителна добавка "Таблетки с екстракт от гроздови семки", която е създадена на основата на мощни природни антиоксиданти - екстракт от гроздови семена, с високо съдържание на проантоцианидини и екстракт на не по-малко легендарното растение - зелен чай. Полифенолите проантоцианиди са признати за най-мощните антиоксиданти, превъзхождащи по сила на въздействие витамините Е и С десетки пъти. В една таблетка на комплекса се съдържа такова количество полифеноли проантоцианиди каквото има в 2 чаши висококачествено червено вино или 7-10 чаши зелен чай. Основните съставки на комплекса подобряват процесите на самопречистване на организма.  Екстрактът от гроздови семки е един от продуктите за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Полифенолите понижават интоксикационните процеси в организма, забавят процеса на стареене ( в това число на кожата), укрепват структурата на косата и ноктите, стимулират синтеза на колаген. 

Активни компоненти:
Екстракт от гроздови семки, екстракт от зелен чай, помощни вещества.

Основни свойства на компонентите в комплекса:

● Източник на най-мощните природни антиоксиданти.
Полифенолите проантоцианидини, са признати за най-мощните антиоксиданти, превъзхождащи витамините Е и С десетократно. Всяка таблетка от комплекса съдържа 150 мг проантоцианидини. Такова количество полифеноли примерно, се съдържат в 2 чаши висококачествено червено вино или 7-10 чаши зелен чай.

● Активират лимфодренажа и процесите на самопречистване на организма.
Както е добре известно, "главния чистач" на организма е лимфната система, която носи най-голямо натоварване за неутрализиране на токсините намиращи се в междуклетъчното пространство. Изпомпвайки по 4 литра интерстициална течност на ден, тя филтрира останки от разпаднали клетки, метаболити, микроорганизми, вируси, токсични вещества. Намалената дренажна активност на лимфната система води до зашлаковане на организма, а последиците от това - наднорменото тегло, умора, намалена имунна защита, обрив, акне, жълтеникава кожа, отоци, целулит, неефективност от диети и др.

Лошия лимфодренаж настъпва при всякакви заболявания, прочистващи кризи. За да се избегнат подобни явления, укрепете самопочистващия механизъм на тялото, всички програми за прочистване на организма и профилактика на заболяванията трябва да започнат с активиране работата на лимфната система.

Оказва се, че способността да се активира лимфодренажа е не само много ценно, но и трудно постижимо. От 326 основни природни средства за стимулиране на лимфодренажа били открити само дванадесет. На първо място е екстрактът от семена на червено грозде.

● Сред най-добрите средства за профилактика на сърдечно-съдови заболявания.
Най-слабото звено в организма е сърдечно-съдовата система. Смъртността от заболявания на сърцето и кръвоносните съдове е 57% в общата смъртност, но 80% от тях могат да бъдат предотвратени, ако навреме се започне превенция.

До момента, екстрактът от гроздови семки и зелен чай са сред най-ефективните средства за предпазване от заболявания на сърдечно-съдовата система, като:
— укрепват и защитават едновременно всички части на сърдечно-съдовата система - артерии, вени, капиляри, сърцето;
— предпазват сърцето и кръвоносните съдове от разрушителното действие на свободните радикали;
— укрепват съединителната тъкан (носеща конструкция, стимулирайки синтеза на колаген и еластин) на стените на всички кръвоносните съдове, което ги прави силни, еластични, намалява се риска от кръвоизливи, оток, високо кръвно налягане;
— укрепват капилярите и подобряват циркулацията на кръвта;
— опазват и възстановяват ендотела /тънък слой клетки от специален вид епителна тъкан, които покриват вътрешната повърхност на кръвоносните съдове/, предотвратяват образуването на атеросклеротични плаки, причиняващи развитието на атеросклероза;
— намаляват риска от образуване на кръвни съсиреци, а това предотвратява риска от инсулти и инфаркти;
— намаляват отделянето на хормоните на стреса, намаляват холестерола, което също помага за нормализиране на кръвното налягане.

Ефективно средство за предотвратяване на разширени вени и целулит.
Нарушения в кръвообращението, венозния кръвопоток и лимфопотока са основна причина за разширени вени и целулит. Проантоцианидини отстраняват застойните явления, укрепват съединителната тъкан на венозните стени, намаляват отока и риска от образуване на кръвни съсиреци, имат противовъзпалителен ефект. В Европа и Америка, екстрактът от гроздови семена е признат за най-ефективните и достъпни средства за разширени вени и се използва широко в антицелулитни комплекси.

Предпазват от увреждане мозъчните клетки, подобряват паметта и зрението.
Екстрактите от гроздови семена и зелен чай укрепват кръвоносните съдове (включително и най-малките кръвоносни съдове в очите), подобряват кръвообращението в главния мозък и в неговите субкортикални структури, оказват защитно и стабилизиращо действие върху мозъчните клетки, подобряват функционирането на чувствителността на ретината, защитавайки я от възрастови проблеми.

Имат естрогеноподобно действие.
Установено е, че проантоцианидини от гроздови семки притежават естрогенна активност и намаляват риска от рак на гърдата и тумори на матката, както и за облекчаване на симптомите на менопаузата. В днешно време се изследва възможността за използване на проантоцианидини като алтернатива на лекарствена хормонална терапия.

● Помагат при алергични прояви.
Компонентите на гроздовите семена и зеления чай имат мощен противовъзпалителен и антихистаминен ефект и са в състояние да предоставят съществена помощ при алергични прояви, включително и сенна хрема.

Предпазват от онкологични заболявания.
Полифенолите на гроздовите семена и зеления чай са най-реалния и достъпен начин за предотвратяване на много видове онкологични заболявания. Счита се, че дозата от зелен чай трябва да бъде повече от 10 чаши на ден. Такова количество полифенол се съдържаща в една таблетка от комплекса.

Подмладяват организма, поддържат красотата.
Полифенолите намаляват интоксикационните процеси в организма, забавят процесите на стареене на организма и кожата, укрепват структурата на косата и ноктите, активират способността за регенерация на клетките на кожата, допринасят за запазването на хиалуронова киселина, осигуряваща добра хидратация и еластичност на структурата на кожата, стимулират синтеза на колаген.

Може да имат продължителна употреба.
Компоненти на комплекса са сред най-добре проучените естествени средства, с доказана ефективност, нямат странични ефекти и може да се приемат продължително време.

Начин на приемане:
Възрастни и деца над 12-годишна възраст - по 1 таблетка, 1 път на ден, по време на хранене. Продължителност - 1 месец. По препоръка на специалист дозата може да бъде увеличена до 2 таблетки дневно. Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите.

Съдържание на опаковката:
30 таблетки по 0,6 гр. 

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

Срок на годност: 2 години

Сертификат за държавна регистрация:

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Защита на организма. Хората винаги са мечтали да създадат елексит на безсмъртието, но едва наскоро учените преоткриха тайните на процесите на стареене на човешкия организъм. „Носител на старостта“ се оказват свободните радикали – агресивните молекули или атоми образуващи се в нашия организъм в резултат на окислителните процеси и днес те се считат за главната причина в развитието на атеросклероза, артроза, варикозно разширени вени, нарушение на паметта, захарния диабет, рак и много друг разпространени заболявания при съвременния човек.  Свободните радикали присъстват нормално в организма и всеки един от тях съществува в продължение само на малка част от секундата, но уврежданията които оставят след себе си, са необратими. Смята се, че във всяка клетка на тялото ежедневно се произвеждат около 10 хиляди свободни радикала. Зад тях стои "армия" от патогени - бактерии, вируси, гъбички, паразити, защото където свободните радикали са „поработили“, защитата на организма е отслабена и може лесно да се пробие "отбраната".

От къде се вземат " свободните" носители на старостта и болестите?

Свободните радикали винаги са били в нашият организъм и изпълняват определена роля, но човекът да толкова е замърсил обкръжаващата и вътрешната си среда, че процесът е излязъл извън контрол. Тези агресивни молекули стават все повече и започват да работят против самия организъм. Свободните радикали са лишени от електрон ( по принцип електроните съществуват по двойки ), и търсейки електронна двойка те атакуват молекулите на клетките на организма, разрушавайки мембраните, прониквайки във вътрешността на клетките и повреждат жизненоважните клетъчни структури, в това число  ДНК. 

За неутрализация на свободните радикали природата е създала специални вещества - антиоксиданти.  Част от тях се образуват в самият човешки организма, други приемаме отвън. До скоро най-силните природни антиоксиданти се считаха "великолепната четворка"  - витамини А,Е,С и селен. Днес първенството принадлежи на полифенолите на проантоцианидите, които в голямо количество се съдържат в екстракта от семките на червеното и черното грозде.  

Kомпания TianDe предлага модерен многофункционален комплекс, Биологично активната хранителна добавка "Таблетки с екстракт от гроздови семки", която е създадена на основата на мощни природни антиоксиданти - екстракт от гроздови семена, с високо съдържание на проантоцианидини и екстракт на не по-малко легендарното растение - зелен чай. Полифенолите проантоцианиди са признати за най-мощните антиоксиданти, превъзхождащи по сила на въздействие витамините Е и С десетки пъти. В една таблетка на комплекса се съдържа такова количество полифеноли проантоцианиди каквото има в 2 чаши висококачествено червено вино или 7-10 чаши зелен чай. Основните съставки на комплекса подобряват процесите на самопречистване на организма.  Екстрактът от гроздови семки е един от продуктите за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Полифенолите понижават интоксикационните процеси в организма, забавят процеса на стареене ( в това число на кожата), укрепват структурата на косата и ноктите, стимулират синтеза на колаген. 

Активни компоненти:
Екстракт от гроздови семки, екстракт от зелен чай, помощни вещества.

Основни свойства на компонентите в комплекса:

● Източник на най-мощните природни антиоксиданти.
Полифенолите проантоцианидини, са признати за най-мощните антиоксиданти, превъзхождащи витамините Е и С десетократно. Всяка таблетка от комплекса съдържа 150 мг проантоцианидини. Такова количество полифеноли примерно, се съдържат в 2 чаши висококачествено червено вино или 7-10 чаши зелен чай.

● Активират лимфодренажа и процесите на самопречистване на организма.
Както е добре известно, "главния чистач" на организма е лимфната система, която носи най-голямо натоварване за неутрализиране на токсините намиращи се в междуклетъчното пространство. Изпомпвайки по 4 литра интерстициална течност на ден, тя филтрира останки от разпаднали клетки, метаболити, микроорганизми, вируси, токсични вещества. Намалената дренажна активност на лимфната система води до зашлаковане на организма, а последиците от това - наднорменото тегло, умора, намалена имунна защита, обрив, акне, жълтеникава кожа, отоци, целулит, неефективност от диети и др.

Лошия лимфодренаж настъпва при всякакви заболявания, прочистващи кризи. За да се избегнат подобни явления, укрепете самопочистващия механизъм на тялото, всички програми за прочистване на организма и профилактика на заболяванията трябва да започнат с активиране работата на лимфната система.

Оказва се, че способността да се активира лимфодренажа е не само много ценно, но и трудно постижимо. От 326 основни природни средства за стимулиране на лимфодренажа били открити само дванадесет. На първо място е екстрактът от семена на червено грозде.

● Сред най-добрите средства за профилактика на сърдечно-съдови заболявания.
Най-слабото звено в организма е сърдечно-съдовата система. Смъртността от заболявания на сърцето и кръвоносните съдове е 57% в общата смъртност, но 80% от тях могат да бъдат предотвратени, ако навреме се започне превенция.

До момента, екстрактът от гроздови семки и зелен чай са сред най-ефективните средства за предпазване от заболявания на сърдечно-съдовата система, като:
— укрепват и защитават едновременно всички части на сърдечно-съдовата система - артерии, вени, капиляри, сърцето;
— предпазват сърцето и кръвоносните съдове от разрушителното действие на свободните радикали;
— укрепват съединителната тъкан (носеща конструкция, стимулирайки синтеза на колаген и еластин) на стените на всички кръвоносните съдове, което ги прави силни, еластични, намалява се риска от кръвоизливи, оток, високо кръвно налягане;
— укрепват капилярите и подобряват циркулацията на кръвта;
— опазват и възстановяват ендотела /тънък слой клетки от специален вид епителна тъкан, които покриват вътрешната повърхност на кръвоносните съдове/, предотвратяват образуването на атеросклеротични плаки, причиняващи развитието на атеросклероза;
— намаляват риска от образуване на кръвни съсиреци, а това предотвратява риска от инсулти и инфаркти;
— намаляват отделянето на хормоните на стреса, намаляват холестерола, което също помага за нормализиране на кръвното налягане.

Ефективно средство за предотвратяване на разширени вени и целулит.
Нарушения в кръвообращението, венозния кръвопоток и лимфопотока са основна причина за разширени вени и целулит. Проантоцианидини отстраняват застойните явления, укрепват съединителната тъкан на венозните стени, намаляват отока и риска от образуване на кръвни съсиреци, имат противовъзпалителен ефект. В Европа и Америка, екстрактът от гроздови семена е признат за най-ефективните и достъпни средства за разширени вени и се използва широко в антицелулитни комплекси.

Предпазват от увреждане мозъчните клетки, подобряват паметта и зрението.
Екстрактите от гроздови семена и зелен чай укрепват кръвоносните съдове (включително и най-малките кръвоносни съдове в очите), подобряват кръвообращението в главния мозък и в неговите субкортикални структури, оказват защитно и стабилизиращо действие върху мозъчните клетки, подобряват функционирането на чувствителността на ретината, защитавайки я от възрастови проблеми.

Имат естрогеноподобно действие.
Установено е, че проантоцианидини от гроздови семки притежават естрогенна активност и намаляват риска от рак на гърдата и тумори на матката, както и за облекчаване на симптомите на менопаузата. В днешно време се изследва възможността за използване на проантоцианидини като алтернатива на лекарствена хормонална терапия.

● Помагат при алергични прояви.
Компонентите на гроздовите семена и зеления чай имат мощен противовъзпалителен и антихистаминен ефект и са в състояние да предоставят съществена помощ при алергични прояви, включително и сенна хрема.

Предпазват от онкологични заболявания.
Полифенолите на гроздовите семена и зеления чай са най-реалния и достъпен начин за предотвратяване на много видове онкологични заболявания. Счита се, че дозата от зелен чай трябва да бъде повече от 10 чаши на ден. Такова количество полифенол се съдържаща в една таблетка от комплекса.

Подмладяват организма, поддържат красотата.
Полифенолите намаляват интоксикационните процеси в организма, забавят процесите на стареене на организма и кожата, укрепват структурата на косата и ноктите, активират способността за регенерация на клетките на кожата, допринасят за запазването на хиалуронова киселина, осигуряваща добра хидратация и еластичност на структурата на кожата, стимулират синтеза на колаген.

Може да имат продължителна употреба.
Компоненти на комплекса са сред най-добре проучените естествени средства, с доказана ефективност, нямат странични ефекти и може да се приемат продължително време.

Начин на приемане:
Възрастни и деца над 12-годишна възраст - по 1 таблетка, 1 път на ден, по време на хранене. Продължителност - 1 месец. По препоръка на специалист дозата може да бъде увеличена до 2 таблетки дневно. Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите.

Съдържание на опаковката:
30 таблетки по 0,6 гр. 

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

Срок на годност: 2 години

Сертификат за държавна регистрация:

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: • VitaDerm
 • Amezing Nature
 • Altai Sacral
 • Master Herb
 • Solution
 • ProDental
 • Baby Bambo
 • In Top
 • Skin Triumph
 • Placenta
 • Natural Veil
 • TianDe with love
 • Natural Beauty
 • Pro-Comfort
 • Ganoderma
 • Silver
 • Lux Class Cosmetics
 • Shou-Wu
 • Source of vitality - Phytopatches
 • SPA-Technology
 • Model UP
 • Talasso
 • Fruit Energy
 • Pro Botanic
 • Marine Collagen
 • Hainan Tao
 • Dual Sistem
 • De Luxe
 • Collagen Active
 • Gift of Shambhala
 • Ginseng
 • Dolce Vita
 • City Style
 • Zhenfei Perfect
 • Bio Rehab
 • Altai
 • Ecosphere
 • City Chic
 • Energy & Freshness
 • Light legs from nature
 • Women's Health
 • Corrective Serum
 • Aloe Rich
 • Soft hands from nature
 • BAD Products
 • Botoluxe
 • Snail Secret
 • Tiande for men
 • Phyto Code
 • TianDe hygiene
 • Snake Oil
 • Choahae
 • Tibetan Herbs
 • Snake Factor
 • Fucoidan
 • Active Life
 • Asian Beauty
 • Ocean Rich
 • My Family Care
 • EcoDeViva
 • FreshClick
Онлайн магазин
TianDe Online - ТианДе Онлайн © 2024 - Dobroslava Karadeney