Categories
Каталог

90149 Апарат за комплексно фотохромно, ултразвуково въздействие, 1 бр.

90149 Апарат за комплексно фотохромно, ултразвуково въздействие, 1 бр.
Марка: TianDe with Love
Код на продукта: 90149
Наличност: В наличност
Цена: 313,20 лв.

3D подмладяване! „Мини салон за красота“ в дамска чанта!

3D Photoner е преносимо устройство за комплексно фотохромно, ултразвуково въздействие, предназначено специално за домашна употреба и за редовни козметични процедури, без ограничение на възраст и тип кожа.

Устройството комбинира ефективен метод на ултразвуков микромасаж с честота от 3 MHz и меки фотохромни (меко оцветени светлини - червено, синьо, зелено) ефекти със спектър от електромагнитни вълни с различна дължина.

Използването на 3D Photoner, в съчетание с козметиката на корпорацията значително увеличава многократно ефективността на процедурата, благодарение на ускореното проникване на активните компоненти на продуктите.

Устройството съчетава 3 ефективни метода:

Ултразвукова терапия - Осигурява микромасаж на клетъчно ниво.

Друго име на метода е Sonodermia („сонодермия“ от гръцки: sonic – „звук“, derma – „кожа“). Ултразвукът е механична вибрация - вибрационен масаж.  Апарата използва високочестотни ултразвукови вибрации с честота от 3 мегахерца, въздействайки на кожата от 0,3 мм. до 1 см., което осигурява пълна безопасност на метода.

Какво е 3 MHz? Един херц (1Hz) ) съответства на едно трептение (една циклична промяна) за секунда. Един 1 MHz е равен на един милион херца. Така, 3D Фотонерът действа върху кожните клетки с честота от 3 милиона пъти за една секунда!

Тази вибрация заставя тъканите и клетките на дермата да променят своята плътност – да се свият и отпуснат. Този мек микромасаж има мощен стимулиращ ефект на клетъчно ниво, причинява траен лифтинг ефект, без разтягане и травмиране на кожата. Помага за подобряване на състоянието на проблемна кожа от всяка възраст и за възстановяване на уморената и зряла кожа.

Фотохромна терапия - Излагането на светлинни вълни решава различни кожни проблеми.

Към подмладяващия и лечебен ефект на ултразвуковото излъчване е добавен фотохромният ефект (мек и светъл цвят) на светлинни вълни от различни цветове: червено, синьо и зелено, които благоприятно влияят върху състоянието на кожата. Светлината е енергия - основата на жизнения цикъл на планетата. Днес вече е известно, че човешкият организъм превръща светлината в електрохимична енергия, която активира веригата на биохимичните реакции в клетките, стимулирайки метаболизма, повишава жизнеспособността си и стимулира цялостното обновяване на тялото, засилвайки имунната защита на организма. Всеки цвят има своя дължина на вълната и собствена честота на излъчване – собствена енергия. Светлинните вълни са разделени на дълги, средни и къси.

Най-силната енергия и най-дългата вълна е в червено, средната е в жълто, най-слабата е в синьо.

Фонофореза - Подобрява проникването на използваната козметиката.

Фонофореза (Електрофореза) е метод, при която с помощта на ултразвукова вибрация се увеличава пропускливостта на кожата, кръвоносните съдове и клетъчната мембрана, в комбинация с козметични продукти се създават условията за повишено проникване на активните съставки.

За работа с апарата могат да се използват различни контактни средства: гелове, кремове, емулсии на водни или маслени разтвори, както и маски за лице. Количеството и качеството на козметичните продукти на ТианДе позволява на всеки потребител да намери своя продукт, подходящ за процедурата. Това означава, че преди процедурата можете да нанесете любимите си гел, крем, маска или серум и да се насладите на още по-изразени резултати от процедурата. Овлажняващи средства мога да се използват от всеки тип кожа, на всяка възраст.

Приложение:

1. Почистете добре лицето с измиващ продукт и нанесете тоник. Веднъж на всеки 7 до 14 дни (според типа кожа), е полезно да извършите процедурата след почистване с пилинг.  Кожата трябва да е напълно чиста, когато се използва ултразвук. В противен случай частиците от замърсявания могат да достигнат по-дълбоки слоеве на кожата и по този начин да причинят възпаление!
2. Свържете захранващия адаптер и включете в захранването.
3. Нанесете равномерно дебел слой, избраното от вас, активно средство (серум, гел, крем или маска) TianDe  върху третираната област на лицето или тялото. Хидратиращ крем се препоръчва да се нанася върху влажна кожа, непосредствено след тоника. Количеството на продукта трябва да е в достатъчно количество, за да може апарата да се движи свободно и с лекота да се плъзга по кожата. Може да нанесете и върху самия излъчвател на устройството малко от продукта.
4. Обърнете внимание, че излъчвателя на апарата плътно се докосва до кожата по време на процедурата.
5. Продължителността на процедурата е 10-15 минути.

Важно предупреждение! По време на процедурата трябва да предпазвате очите си, областта на щитовидната жлеза и лигавицата на устните! Не използвайте в изброените области! Не се препоръчва насочването на ултразвуковия емитер към зоните на кожата с екзема, акне, дерматит, изгаряния, включително и слънчево изгаряне, петна и сърбеж по кожата. При извършване на процедурите е необходимо да се въздейства върху близките области на кожата. Устройството е проектирано по такъв начин, че да можете да го използвате с подходящи козметични средства, за да подобрите ефекта от процедурата.

Допълнителни препоръки за приложение:

 • Най-добре е процедурата да се извършва вечерно време, след почистване и тонизиране на кожата на лицето. След което прилагайте крема или гела за разрешаване на текущ проблем един – два пъти седмично.
 • По време на първите няколко процедури използвайте ниска интензивност на ултразвука (индикатор за ниско ниво Low). След това се преминава на средно ниво (Midlle) и ако е необходимо, след 2-3 седмици – на високо ниво (High).
 • За зоната около очите се препоръчва средна интензивност на ултразвуковата вълна и зелена фототерапия.
 • Следвайте класическите масажни линии на лицето по посока от средата към очертанията на овала. Движете апарата само отдолу нагоре или от центъра към овала симетрично, с слаб натиск. Движението трябва да е бавно и постепенно, а не с кръгово движение. Например от брадичката до меката част на ухото да отнеме около 5 секунди.

Червен спектърИдеален за всеки тип кожа и подмладяващи процедури.  Прониква в кожата на дълбочина 8 до 10 мм., активира дейността на фибробластите - основен клетъчен вид, образуващ основната субстанция и трите вида влакна – колаген, еластин (протеин, който способства за възстановяване на формата) и глюкозаминогликан (GAG) вещество, което хидратира дермата. От тях зависи младостта на кожата. Колкото по-активни са фибробластите, толкова по-здрава е кожата и по-висока е способността ѝ да се лекува и възстановява.

Светлинното излъчване на червения спектър води до укрепване на съдовите стени, предизвиква затопляне, което подобрява кръвообращението, активизира обмяната на веществата, стимулира растежа на нови клетки и възстановяването на колагена. По този начин намалява мускулните спазми и активира регенерацията на тъканите, което води до намаляване на бръчките, а кожата става еластична и гладка.

Зелен спектърИдеален за смесен тип кожа, склонна към зачервяване. Прониква на дълбочина 3 до 5 мм., на горния и среден слой на кожата (епидермиса и дермата). Има успокояващ ефект, стеснява  и укрепва разширените кръвоносни съдове, насища тъканите с кислород, успокоява раздразнена кожа. Като ефект лимфните съдове (нашия пазач на тъканите) стават по-активни, следователно: успокоява кожата, облекчава раздразнението и зачервяването, премахва токсините, намалява подуването на лицето. Полезно за розацея и куперозната кожа.

Зелената светлина се състои от дълга вълна – топло жълта и къса вълна – студена синя. Затова има хармонизираща енергия - регулира се баланса. Терапевтичният ефект се свързва с нормализирането на процесите на възбуждане и инхибиране в кожата - хармонизиране.

Светлинното лъчение със средна дължина на вълната е идеално за извършване на процедури на челото и около очите.

Син спектър Идеален за мазна кожа, склонна към чувствителност, с наличие на възпалителни процеси (разширени пори, комедони и акне) във всяка възраст. Прониква в кожата на 0,5 мм. дълбочина - успокоява, допринася за регулиране на производството на себум, стесняване на порите, намаляване на възпаление и зачервяване, има бактерицидно действие и облекчава напрежението в мускулите, в резултат кожата е сияещо здрава.

Терапевтичната стойност на синия спектър е голяма: използва се също така и при различни възпалителни заболявания, при лечение на екземи, пустулозни лезии на кожата, сърбеж.

Чрез ултразвуковия масаж с 3D Phototoner, се осигурява на клетъчно ниво:

 • Активиране на клетъчния метаболизъм. Вътре в клетката метаболитните пътища се саморегулират в отговор на промяна в нивата на техните субстратни продукти;
 • Стимулира кръвообръщението в тъканите, повишава на лимфната циркулация, което води до повишаване притока на кислород към клетките, подобрено хранене на тъканите и ускорява регенеративните процеси;
 • Повишен синтез на колаген, еластин и хиалуронова киселина, които са необходими за еластичността на кожата;
 • Значително намаляване на мимическите бръчки, белези на изразени емоции, чрез мускулна релаксация;
 • Бактерицидно действие (унищожава микроорганизми), нормализиране работата на мастните жлези (жлези с външна секреция), така намалява омазняването на кожата;
 • Намалява белези и отстранява оток;
 • Намалява пигментни петна, възрастови петна и лунички.

Показания за използване на ултразвук:

✔зряла кожа с признаци на завяхване, суха кожа;

✔наличието на бръчки и нередности на кожата;

✔забележима "втора брадичка";

✔петна и лунички;

✔оток включително в областта на очите и "торбички" под очите;

✔купероз (т.нар. постоянна дилатация на капилярните съдове на лицето);

✔акне;

✔белези след акне;

✔неравен тен, бледност.

Противопоказания за използване на ултразвук:

 • бременност (всеки термин);
 • свръхчувствителност на кожата и алергични реакции;
 • хронични заболявания на кръвта;
 • индивидуална нетърпимост;
 • остри възпалителни процеси ( гнойни).

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

3D подмладяване! „Мини салон за красота“ в дамска чанта!

3D Photoner е преносимо устройство за комплексно фотохромно, ултразвуково въздействие, предназначено специално за домашна употреба и за редовни козметични процедури, без ограничение на възраст и тип кожа.

Устройството комбинира ефективен метод на ултразвуков микромасаж с честота от 3 MHz и меки фотохромни (меко оцветени светлини - червено, синьо, зелено) ефекти със спектър от електромагнитни вълни с различна дължина.

Използването на 3D Photoner, в съчетание с козметиката на корпорацията значително увеличава многократно ефективността на процедурата, благодарение на ускореното проникване на активните компоненти на продуктите.

Устройството съчетава 3 ефективни метода:

Ултразвукова терапия - Осигурява микромасаж на клетъчно ниво.

Друго име на метода е Sonodermia („сонодермия“ от гръцки: sonic – „звук“, derma – „кожа“). Ултразвукът е механична вибрация - вибрационен масаж.  Апарата използва високочестотни ултразвукови вибрации с честота от 3 мегахерца, въздействайки на кожата от 0,3 мм. до 1 см., което осигурява пълна безопасност на метода.

Какво е 3 MHz? Един херц (1Hz) ) съответства на едно трептение (една циклична промяна) за секунда. Един 1 MHz е равен на един милион херца. Така, 3D Фотонерът действа върху кожните клетки с честота от 3 милиона пъти за една секунда!

Тази вибрация заставя тъканите и клетките на дермата да променят своята плътност – да се свият и отпуснат. Този мек микромасаж има мощен стимулиращ ефект на клетъчно ниво, причинява траен лифтинг ефект, без разтягане и травмиране на кожата. Помага за подобряване на състоянието на проблемна кожа от всяка възраст и за възстановяване на уморената и зряла кожа.

Фотохромна терапия - Излагането на светлинни вълни решава различни кожни проблеми.

Към подмладяващия и лечебен ефект на ултразвуковото излъчване е добавен фотохромният ефект (мек и светъл цвят) на светлинни вълни от различни цветове: червено, синьо и зелено, които благоприятно влияят върху състоянието на кожата. Светлината е енергия - основата на жизнения цикъл на планетата. Днес вече е известно, че човешкият организъм превръща светлината в електрохимична енергия, която активира веригата на биохимичните реакции в клетките, стимулирайки метаболизма, повишава жизнеспособността си и стимулира цялостното обновяване на тялото, засилвайки имунната защита на организма. Всеки цвят има своя дължина на вълната и собствена честота на излъчване – собствена енергия. Светлинните вълни са разделени на дълги, средни и къси.

Най-силната енергия и най-дългата вълна е в червено, средната е в жълто, най-слабата е в синьо.

Фонофореза - Подобрява проникването на използваната козметиката.

Фонофореза (Електрофореза) е метод, при която с помощта на ултразвукова вибрация се увеличава пропускливостта на кожата, кръвоносните съдове и клетъчната мембрана, в комбинация с козметични продукти се създават условията за повишено проникване на активните съставки.

За работа с апарата могат да се използват различни контактни средства: гелове, кремове, емулсии на водни или маслени разтвори, както и маски за лице. Количеството и качеството на козметичните продукти на ТианДе позволява на всеки потребител да намери своя продукт, подходящ за процедурата. Това означава, че преди процедурата можете да нанесете любимите си гел, крем, маска или серум и да се насладите на още по-изразени резултати от процедурата. Овлажняващи средства мога да се използват от всеки тип кожа, на всяка възраст.

Приложение:

1. Почистете добре лицето с измиващ продукт и нанесете тоник. Веднъж на всеки 7 до 14 дни (според типа кожа), е полезно да извършите процедурата след почистване с пилинг.  Кожата трябва да е напълно чиста, когато се използва ултразвук. В противен случай частиците от замърсявания могат да достигнат по-дълбоки слоеве на кожата и по този начин да причинят възпаление!
2. Свържете захранващия адаптер и включете в захранването.
3. Нанесете равномерно дебел слой, избраното от вас, активно средство (серум, гел, крем или маска) TianDe  върху третираната област на лицето или тялото. Хидратиращ крем се препоръчва да се нанася върху влажна кожа, непосредствено след тоника. Количеството на продукта трябва да е в достатъчно количество, за да може апарата да се движи свободно и с лекота да се плъзга по кожата. Може да нанесете и върху самия излъчвател на устройството малко от продукта.
4. Обърнете внимание, че излъчвателя на апарата плътно се докосва до кожата по време на процедурата.
5. Продължителността на процедурата е 10-15 минути.

Важно предупреждение! По време на процедурата трябва да предпазвате очите си, областта на щитовидната жлеза и лигавицата на устните! Не използвайте в изброените области! Не се препоръчва насочването на ултразвуковия емитер към зоните на кожата с екзема, акне, дерматит, изгаряния, включително и слънчево изгаряне, петна и сърбеж по кожата. При извършване на процедурите е необходимо да се въздейства върху близките области на кожата. Устройството е проектирано по такъв начин, че да можете да го използвате с подходящи козметични средства, за да подобрите ефекта от процедурата.

Допълнителни препоръки за приложение:

 • Най-добре е процедурата да се извършва вечерно време, след почистване и тонизиране на кожата на лицето. След което прилагайте крема или гела за разрешаване на текущ проблем един – два пъти седмично.
 • По време на първите няколко процедури използвайте ниска интензивност на ултразвука (индикатор за ниско ниво Low). След това се преминава на средно ниво (Midlle) и ако е необходимо, след 2-3 седмици – на високо ниво (High).
 • За зоната около очите се препоръчва средна интензивност на ултразвуковата вълна и зелена фототерапия.
 • Следвайте класическите масажни линии на лицето по посока от средата към очертанията на овала. Движете апарата само отдолу нагоре или от центъра към овала симетрично, с слаб натиск. Движението трябва да е бавно и постепенно, а не с кръгово движение. Например от брадичката до меката част на ухото да отнеме около 5 секунди.

Червен спектърИдеален за всеки тип кожа и подмладяващи процедури.  Прониква в кожата на дълбочина 8 до 10 мм., активира дейността на фибробластите - основен клетъчен вид, образуващ основната субстанция и трите вида влакна – колаген, еластин (протеин, който способства за възстановяване на формата) и глюкозаминогликан (GAG) вещество, което хидратира дермата. От тях зависи младостта на кожата. Колкото по-активни са фибробластите, толкова по-здрава е кожата и по-висока е способността ѝ да се лекува и възстановява.

Светлинното излъчване на червения спектър води до укрепване на съдовите стени, предизвиква затопляне, което подобрява кръвообращението, активизира обмяната на веществата, стимулира растежа на нови клетки и възстановяването на колагена. По този начин намалява мускулните спазми и активира регенерацията на тъканите, което води до намаляване на бръчките, а кожата става еластична и гладка.

Зелен спектърИдеален за смесен тип кожа, склонна към зачервяване. Прониква на дълбочина 3 до 5 мм., на горния и среден слой на кожата (епидермиса и дермата). Има успокояващ ефект, стеснява  и укрепва разширените кръвоносни съдове, насища тъканите с кислород, успокоява раздразнена кожа. Като ефект лимфните съдове (нашия пазач на тъканите) стават по-активни, следователно: успокоява кожата, облекчава раздразнението и зачервяването, премахва токсините, намалява подуването на лицето. Полезно за розацея и куперозната кожа.

Зелената светлина се състои от дълга вълна – топло жълта и къса вълна – студена синя. Затова има хармонизираща енергия - регулира се баланса. Терапевтичният ефект се свързва с нормализирането на процесите на възбуждане и инхибиране в кожата - хармонизиране.

Светлинното лъчение със средна дължина на вълната е идеално за извършване на процедури на челото и около очите.

Син спектър Идеален за мазна кожа, склонна към чувствителност, с наличие на възпалителни процеси (разширени пори, комедони и акне) във всяка възраст. Прониква в кожата на 0,5 мм. дълбочина - успокоява, допринася за регулиране на производството на себум, стесняване на порите, намаляване на възпаление и зачервяване, има бактерицидно действие и облекчава напрежението в мускулите, в резултат кожата е сияещо здрава.

Терапевтичната стойност на синия спектър е голяма: използва се също така и при различни възпалителни заболявания, при лечение на екземи, пустулозни лезии на кожата, сърбеж.

Чрез ултразвуковия масаж с 3D Phototoner, се осигурява на клетъчно ниво:

 • Активиране на клетъчния метаболизъм. Вътре в клетката метаболитните пътища се саморегулират в отговор на промяна в нивата на техните субстратни продукти;
 • Стимулира кръвообръщението в тъканите, повишава на лимфната циркулация, което води до повишаване притока на кислород към клетките, подобрено хранене на тъканите и ускорява регенеративните процеси;
 • Повишен синтез на колаген, еластин и хиалуронова киселина, които са необходими за еластичността на кожата;
 • Значително намаляване на мимическите бръчки, белези на изразени емоции, чрез мускулна релаксация;
 • Бактерицидно действие (унищожава микроорганизми), нормализиране работата на мастните жлези (жлези с външна секреция), така намалява омазняването на кожата;
 • Намалява белези и отстранява оток;
 • Намалява пигментни петна, възрастови петна и лунички.

Показания за използване на ултразвук:

✔зряла кожа с признаци на завяхване, суха кожа;

✔наличието на бръчки и нередности на кожата;

✔забележима "втора брадичка";

✔петна и лунички;

✔оток включително в областта на очите и "торбички" под очите;

✔купероз (т.нар. постоянна дилатация на капилярните съдове на лицето);

✔акне;

✔белези след акне;

✔неравен тен, бледност.

Противопоказания за използване на ултразвук:

 • бременност (всеки термин);
 • свръхчувствителност на кожата и алергични реакции;
 • хронични заболявания на кръвта;
 • индивидуална нетърпимост;
 • остри възпалителни процеси ( гнойни).

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: • VitaDerm
 • Amezing Nature
 • Altai Sacral
 • Master Herb
 • Solution
 • ProDental
 • Baby Bambo
 • In Top
 • Skin Triumph
 • Placenta
 • Natural Veil
 • TianDe with love
 • Natural Beauty
 • Pro-Comfort
 • Ganoderma
 • Silver
 • Lux Class Cosmetics
 • Shou-Wu
 • Source of vitality - Phytopatches
 • SPA-Technology
 • Model UP
 • Talasso
 • Fruit Energy
 • Pro Botanic
 • Marine Collagen
 • Hainan Tao
 • Dual Sistem
 • De Luxe
 • Collagen Active
 • Gift of Shambhala
 • Ginseng
 • Dolce Vita
 • City Style
 • Zhenfei Perfect
 • Bio Rehab
 • Altai
 • Ecosphere
 • City Chic
 • Energy & Freshness
 • Light legs from nature
 • Women's Health
 • Corrective Serum
 • Aloe Rich
 • Soft hands from nature
 • BAD Products
 • Botoluxe
 • Snail Secret
 • Tiande for men
 • Phyto Code
 • TianDe hygiene
 • Snake Oil
 • Choahae
 • Tibetan Herbs
 • Snake Factor
 • Fucoidan
 • Active Life
 • Asian Beauty
 • Ocean Rich
 • My Family Care
 • EcoDeViva
 • FreshClick
Онлайн магазин
TianDe Online - ТианДе Онлайн © 2024 - Dobroslava Karadeney