Categories
Каталог

41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл.

41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл.
41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл. 41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл. 41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл. 41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл. 41314 Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 1 бр./ 2 пл.
Марка: Master Herb
Код на продукта: 41314
Наличност: В наличност
Цена: 11,80 лв.

Детоксикационен пластир за крака - премахва умората, подобрява кръвообращението, повишава качеството на съня, извлича токсините, подобрява общия тонус на организма.

Помага да се нормализира микроциркулацията, да се възстанови жизнената дейност на клетките, стимулира възстановяването на функциите на организма, помага да се избегнат страничните ефекти на прием от лекарства.

Великите китайски медици наричат стъпалата „второто сърце” на човека. Съгласно теорията на традиционната китайска медицина върху стъпалата са разположени повече от 60 активни точки, а също така и рефлексни зони, свързани с много от вътрешните органи. Върху стъпалата се намират и важните енергийни канали „цзинло”, в които се отлагат шлаки от човешкия организъм в продължение на дълъг период от време. Тези токсини възпрепятстват нормалния ход на кръвообращението и могат да предизвикат различни заболявания.

Съвременните изследвания потвърждават необходимостта от детоксикация (прочистване на организма): премахвайки токсините 3-кратно се увеличава полезния ефект от диета и физически упражнения, козметични процедури, приема на хранителни добавки и лекарства.

Компания TianDe предлага лесен начин за прочистване на организма, без загуба на време, гладуване, диети и клизми – чрез Детокс-пластирите за крака Master Herb. Те се залепват на краката преди лягане и работят, докато спите.

Една от съставките на пластира е бамбуков оцет, който има свойството да изсмуква болестотворните микроорганизми, бактерии и вируси. Бамбука има уникалното свойство да помага на организма да съхрани всички полезни вещества и витамини. Екстракта от бамбук е мощен антиоксидант. Той подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове и капилярите. Доказано е, че бамбуковият екстракт предотвратява появата и развитието на ракови клетки.

Анжелика – ефективно пречиства кръвта и подобрява микроциркулацията ú. Екстрактът има мощно антигъбично, антимикробно, антивирусно действие.

Известното маслиново масло се счита за еликсир на младостта и красотата. Богато е на витамин Е, антиоксиданти и други ценни вещества, то затвърждава и допълва ценните свойства на пластира. Екстракта от маслина предпазва от появата на сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

Бадемовото масло забавя стареенето на клетките, намалява възпалението. Той подобрява регенерацията на клетките, нормализира водния баланс. Ценното етерично масло извежда излишните течности и токсини, стимулира лимфата и кръвообращението, има положителен ефект върху капилярите.

Редовната употреба на пластира регулира циркулацията на кръвта и лимфата. Чрез рефлексните зони на тялото, пластира изсмуква токсините от тялото. В резултат нарушения баланс на организма е възстановен.

Начин на приложение:

Вечер преди лягане разпечатайте опаковката с пластира - да се използват веднага след нейното отваряне.  Вътре ще откриете два пластира, предназначени за двете стъпала на краката. Залепете пластирите от лепящата страна  върху почистената и суха кожа на стъпалата. Минималното време за действие на пластира е 6-8 часа, оптималното – 8-10 часа, при заболяване – 12-24 часа. Препоръчва се поставянето на пластира да стане не по-късно от 21.00 часа, преди биологично активните точки да се "отворят". Възможно е и прилагането му върху болно място. На сутринта отлепете пластира и изплакнете краката с вода. Продължителност на лечението - от 7 до 90 дни.

Действието на детокс пластирите се усилва при прилагане на ваните за крака TianDe:

Преди да приложите детокс пластира направете SPA процедура с помощта на фитована за крака с морска сол TianDe или с екстракти и микрочастици от серия Talasso. Активните съставки на ваните за крака затоплят кожата, отварят порите, стимулират притока на лимфа и активират биологично активните точки – подготвят кожата към интензивна детоксикация.

Начин на действие: 

Бамбуковата киселина, има свойството да прониква и да транспортира токсините извън тялото. Процесът на извличане на токсините извън кожата е подобен на осмозата при корените на растенията.

Резултати: 

Отстраняват се отрови, химикали, синтетика натрупана в кожата, елиминира се запека, подобрява се съня, паметта, балансира се pH, успокоява се болката, включително и от мигрена и артрит. Обикновено пластирът за детоксикация се поставя вечер и се сваля сутрин. На сутринта върху пластира ще намерите извлечени черни и лепкави вещества, жълтеникави и кафяви петна, които към 14-тия ден следва да станат бледо жълти до бели.

Процеса на пречистване може да трае от 7 до 90 дни, в зависимост от общото състояние на организма. Препоръчителния курс е 14 дни.

Особености при използването:

1. Ако след използване, пластирът има кафяв оттенък с цвят на чай и е влажен, това означава, че е напълно използван.

2. Наситеността на цвета и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека. Колкото по-тъмен е цвета, толкова повече вредни вещества тя е събрала.

3. Светлата повърхност на пластира след прилагане предполага, че тялото е почистено.

4. По време на детоксикацията да се приема не по-малко от 1,5 л вода.

5. Не се препоръчва за прилагане при деца под 12 години.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.

Предпазни мерки: да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Активни съставки:

• Бамбуков оцет - абсорбира и филтрира вредни вещества, има антимикробно, антивирусно, противогъбично действие.

• Бамбуков екстракт - подобрява кръвообращението и циркулацията на кръвта, укрепва стените на кръвоносните съдове, предотвратява образуването на ракови клетки.

• Ангелика - пречиства кръвта, стимулира кръвообращението, има антивирусен ефект.

• Маслиново масло предпазва от сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

• Бадемовото масло помага за премахване на токсините и стимулира обновяването на клетките, възстановява водния баланс

 • Декстрин Източник: Царевично брашно. Декстрин са група ниско молекулни въглехидрати изградени от навързани глюкозни молекули. Ролята им в детоксикиращите подложки е на филтър, както и на крепежен елемент, обединяващ останалите съставки.  Без декстрин подложките не функционират. Количествата декстрин обаче са минимални, за да се постигнат добри резултати. Ако една подложка съдържа повече декстрин и по-малко дървесен оцет, ефективността и намалява, въпреки, че не мирише толкова остро.

100% натурален Състав: bamboo extract (Бамбуков екстракт), angelica seed powder (ангелика семена на прах), angelica root powder (ангелика корен на прах), olive oil (маслиново олио), almond oil (бадемово олио), plant fibre (влакнодайни култури), dextrin (Декстрин Източник: Царевично брашно).

ПРЕПОРЪЧВА СЕ:

Чаят от плодове на александрийска касия обезпечава прочистването на организма отвътре, а детоксикационният пластир Master Herb  отвън!

Пластирът Master Herb разпознава и изважда натрупаните в стъпалата вредни вещества чрез потните и мастни жлези, междуклетъчното пространство и другите канали и ги извежда от организма, като ги попива в себе си. Обезпечава допълнително прочистване на кръвта, оказва имуно възстановително действие, има противовъзпалителен, противооточен, антивирусен, антибактериален ефект.

Съвместното използване на биологически активната добавка към храната “Плодове от александрийска касия (китайски кафяви бобови зърна)” и детоксикационния пластир Master Herb спомага за възстановяване на здравето като цяло! 

 

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ?

Симптоми, подсказващи натрупване на токсини в тялото: главоболие, депресия, тревожност, безсъние, умора, затлъстяване, запек, лош дъх, целулит, лоша кожа. Задържани продължително време токсините, може да се складират в черния дроб, телесните мазнини и лимфните възли, вътрешните органи и кожата и може да доведат до здравословни проблеми.

Тялото ни естествено се пречиства чрез органите си: бели дробове, черен дроб, бъбреци, кожа, но ние можем също да подпомогнем дейността им чрез серия от методи, които водят до ефективното отделяне на токсините.

Ползи, свързани с детоксикация (прочистване) на тялото: Повишаване на енергията и предотвратяване на умората. Освобождаване на токсини, складирани в телесните мазнини и клетки. Намаляване задръжката на течности в тялото. Подобрени метаболизъм и имунна система. Намаляване на стреса с емисията на негативни йони. Подпомага по-доброто кръвообращение. Облекчаване на болките в мускулите. По-добър и качествен сън.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пречистване на тялото чрез ходилата. Подготовка за използване на Детокс пластирите за ходила – за да сте сигурни, че пластирите ще прилепнат правилно към ходилата, има няколко прости процедури, които да следвате:

• Измийте краката си с топла вода;

• Може и да ексфолирате за премахване на мъртвите клетки и стимулиране на рефлекторните точки със гореща солена вана;

• Не нанасяйте пудри, лосиони или крем на краката;

• Може да сложите в последствие чорапи за подпомагане на перспирацията (потоотделянето).

 Прикрепете лентата с пластира към стъпалото и я носете най-малко осем часа. Най-добре е да се използва нощем. Детокс пластирите може да се ползват по два начина.

• За обща детоксикация: Поставете по един пластир на всяко стъпало, най-добре през нощта и най-малко за 8 часа.

• За облекчаване на болки: Пластирът се поставя върху болното място, препоръчително вечер.

КАКВО СТАВА С ПЛАСТИРИТЕ СЛЕД УПОТРЕБА?

Когато свалите пластирите на сутринта, цветът им ще бъде променен и ще има лепкави остатъци по повърхността.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Детоксикационен пластир за крака - премахва умората, подобрява кръвообращението, повишава качеството на съня, извлича токсините, подобрява общия тонус на организма.

Помага да се нормализира микроциркулацията, да се възстанови жизнената дейност на клетките, стимулира възстановяването на функциите на организма, помага да се избегнат страничните ефекти на прием от лекарства.

Великите китайски медици наричат стъпалата „второто сърце” на човека. Съгласно теорията на традиционната китайска медицина върху стъпалата са разположени повече от 60 активни точки, а също така и рефлексни зони, свързани с много от вътрешните органи. Върху стъпалата се намират и важните енергийни канали „цзинло”, в които се отлагат шлаки от човешкия организъм в продължение на дълъг период от време. Тези токсини възпрепятстват нормалния ход на кръвообращението и могат да предизвикат различни заболявания.

Съвременните изследвания потвърждават необходимостта от детоксикация (прочистване на организма): премахвайки токсините 3-кратно се увеличава полезния ефект от диета и физически упражнения, козметични процедури, приема на хранителни добавки и лекарства.

Компания TianDe предлага лесен начин за прочистване на организма, без загуба на време, гладуване, диети и клизми – чрез Детокс-пластирите за крака Master Herb. Те се залепват на краката преди лягане и работят, докато спите.

Една от съставките на пластира е бамбуков оцет, който има свойството да изсмуква болестотворните микроорганизми, бактерии и вируси. Бамбука има уникалното свойство да помага на организма да съхрани всички полезни вещества и витамини. Екстракта от бамбук е мощен антиоксидант. Той подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове и капилярите. Доказано е, че бамбуковият екстракт предотвратява появата и развитието на ракови клетки.

Анжелика – ефективно пречиства кръвта и подобрява микроциркулацията ú. Екстрактът има мощно антигъбично, антимикробно, антивирусно действие.

Известното маслиново масло се счита за еликсир на младостта и красотата. Богато е на витамин Е, антиоксиданти и други ценни вещества, то затвърждава и допълва ценните свойства на пластира. Екстракта от маслина предпазва от появата на сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

Бадемовото масло забавя стареенето на клетките, намалява възпалението. Той подобрява регенерацията на клетките, нормализира водния баланс. Ценното етерично масло извежда излишните течности и токсини, стимулира лимфата и кръвообращението, има положителен ефект върху капилярите.

Редовната употреба на пластира регулира циркулацията на кръвта и лимфата. Чрез рефлексните зони на тялото, пластира изсмуква токсините от тялото. В резултат нарушения баланс на организма е възстановен.

Начин на приложение:

Вечер преди лягане разпечатайте опаковката с пластира - да се използват веднага след нейното отваряне.  Вътре ще откриете два пластира, предназначени за двете стъпала на краката. Залепете пластирите от лепящата страна  върху почистената и суха кожа на стъпалата. Минималното време за действие на пластира е 6-8 часа, оптималното – 8-10 часа, при заболяване – 12-24 часа. Препоръчва се поставянето на пластира да стане не по-късно от 21.00 часа, преди биологично активните точки да се "отворят". Възможно е и прилагането му върху болно място. На сутринта отлепете пластира и изплакнете краката с вода. Продължителност на лечението - от 7 до 90 дни.

Действието на детокс пластирите се усилва при прилагане на ваните за крака TianDe:

Преди да приложите детокс пластира направете SPA процедура с помощта на фитована за крака с морска сол TianDe или с екстракти и микрочастици от серия Talasso. Активните съставки на ваните за крака затоплят кожата, отварят порите, стимулират притока на лимфа и активират биологично активните точки – подготвят кожата към интензивна детоксикация.

Начин на действие: 

Бамбуковата киселина, има свойството да прониква и да транспортира токсините извън тялото. Процесът на извличане на токсините извън кожата е подобен на осмозата при корените на растенията.

Резултати: 

Отстраняват се отрови, химикали, синтетика натрупана в кожата, елиминира се запека, подобрява се съня, паметта, балансира се pH, успокоява се болката, включително и от мигрена и артрит. Обикновено пластирът за детоксикация се поставя вечер и се сваля сутрин. На сутринта върху пластира ще намерите извлечени черни и лепкави вещества, жълтеникави и кафяви петна, които към 14-тия ден следва да станат бледо жълти до бели.

Процеса на пречистване може да трае от 7 до 90 дни, в зависимост от общото състояние на организма. Препоръчителния курс е 14 дни.

Особености при използването:

1. Ако след използване, пластирът има кафяв оттенък с цвят на чай и е влажен, това означава, че е напълно използван.

2. Наситеността на цвета и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека. Колкото по-тъмен е цвета, толкова повече вредни вещества тя е събрала.

3. Светлата повърхност на пластира след прилагане предполага, че тялото е почистено.

4. По време на детоксикацията да се приема не по-малко от 1,5 л вода.

5. Не се препоръчва за прилагане при деца под 12 години.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.

Предпазни мерки: да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Активни съставки:

• Бамбуков оцет - абсорбира и филтрира вредни вещества, има антимикробно, антивирусно, противогъбично действие.

• Бамбуков екстракт - подобрява кръвообращението и циркулацията на кръвта, укрепва стените на кръвоносните съдове, предотвратява образуването на ракови клетки.

• Ангелика - пречиства кръвта, стимулира кръвообращението, има антивирусен ефект.

• Маслиново масло предпазва от сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

• Бадемовото масло помага за премахване на токсините и стимулира обновяването на клетките, възстановява водния баланс

 • Декстрин Източник: Царевично брашно. Декстрин са група ниско молекулни въглехидрати изградени от навързани глюкозни молекули. Ролята им в детоксикиращите подложки е на филтър, както и на крепежен елемент, обединяващ останалите съставки.  Без декстрин подложките не функционират. Количествата декстрин обаче са минимални, за да се постигнат добри резултати. Ако една подложка съдържа повече декстрин и по-малко дървесен оцет, ефективността и намалява, въпреки, че не мирише толкова остро.

100% натурален Състав: bamboo extract (Бамбуков екстракт), angelica seed powder (ангелика семена на прах), angelica root powder (ангелика корен на прах), olive oil (маслиново олио), almond oil (бадемово олио), plant fibre (влакнодайни култури), dextrin (Декстрин Източник: Царевично брашно).

ПРЕПОРЪЧВА СЕ:

Чаят от плодове на александрийска касия обезпечава прочистването на организма отвътре, а детоксикационният пластир Master Herb  отвън!

Пластирът Master Herb разпознава и изважда натрупаните в стъпалата вредни вещества чрез потните и мастни жлези, междуклетъчното пространство и другите канали и ги извежда от организма, като ги попива в себе си. Обезпечава допълнително прочистване на кръвта, оказва имуно възстановително действие, има противовъзпалителен, противооточен, антивирусен, антибактериален ефект.

Съвместното използване на биологически активната добавка към храната “Плодове от александрийска касия (китайски кафяви бобови зърна)” и детоксикационния пластир Master Herb спомага за възстановяване на здравето като цяло! 

 

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ?

Симптоми, подсказващи натрупване на токсини в тялото: главоболие, депресия, тревожност, безсъние, умора, затлъстяване, запек, лош дъх, целулит, лоша кожа. Задържани продължително време токсините, може да се складират в черния дроб, телесните мазнини и лимфните възли, вътрешните органи и кожата и може да доведат до здравословни проблеми.

Тялото ни естествено се пречиства чрез органите си: бели дробове, черен дроб, бъбреци, кожа, но ние можем също да подпомогнем дейността им чрез серия от методи, които водят до ефективното отделяне на токсините.

Ползи, свързани с детоксикация (прочистване) на тялото: Повишаване на енергията и предотвратяване на умората. Освобождаване на токсини, складирани в телесните мазнини и клетки. Намаляване задръжката на течности в тялото. Подобрени метаболизъм и имунна система. Намаляване на стреса с емисията на негативни йони. Подпомага по-доброто кръвообращение. Облекчаване на болките в мускулите. По-добър и качествен сън.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пречистване на тялото чрез ходилата. Подготовка за използване на Детокс пластирите за ходила – за да сте сигурни, че пластирите ще прилепнат правилно към ходилата, има няколко прости процедури, които да следвате:

• Измийте краката си с топла вода;

• Може и да ексфолирате за премахване на мъртвите клетки и стимулиране на рефлекторните точки със гореща солена вана;

• Не нанасяйте пудри, лосиони или крем на краката;

• Може да сложите в последствие чорапи за подпомагане на перспирацията (потоотделянето).

 Прикрепете лентата с пластира към стъпалото и я носете най-малко осем часа. Най-добре е да се използва нощем. Детокс пластирите може да се ползват по два начина.

• За обща детоксикация: Поставете по един пластир на всяко стъпало, най-добре през нощта и най-малко за 8 часа.

• За облекчаване на болки: Пластирът се поставя върху болното място, препоръчително вечер.

КАКВО СТАВА С ПЛАСТИРИТЕ СЛЕД УПОТРЕБА?

Когато свалите пластирите на сутринта, цветът им ще бъде променен и ще има лепкави остатъци по повърхността.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: • VitaDerm
 • Amezing Nature
 • Altai Sacral
 • Master Herb
 • Solution
 • ProDental
 • Baby Bambo
 • In Top
 • Skin Triumph
 • Placenta
 • Natural Veil
 • TianDe with love
 • Natural Beauty
 • Pro-Comfort
 • Ganoderma
 • Silver
 • Lux Class Cosmetics
 • Shou-Wu
 • Source of vitality - Phytopatches
 • SPA-Technology
 • Model UP
 • Talasso
 • Fruit Energy
 • Pro Botanic
 • Marine Collagen
 • Hainan Tao
 • Dual Sistem
 • De Luxe
 • Collagen Active
 • Gift of Shambhala
 • Ginseng
 • Dolce Vita
 • City Style
 • Zhenfei Perfect
 • Bio Rehab
 • Altai
 • Ecosphere
 • City Chic
 • Energy & Freshness
 • Light legs from nature
 • Women's Health
 • Corrective Serum
 • Aloe Rich
 • Soft hands from nature
 • BAD Products
 • Botoluxe
 • Snail Secret
 • Tiande for men
 • Phyto Code
 • TianDe hygiene
 • Snake Oil
 • Choahae
 • Tibetan Herbs
 • Snake Factor
 • Fucoidan
 • Active Life
 • Asian Beauty
 • Ocean Rich
 • My Family Care
 • EcoDeViva
 • FreshClick
Онлайн магазин
TianDe Online - ТианДе Онлайн © 2024 - Dobroslava Karadeney