Categories
Каталог

90141 Мезоролер (MTS-Roller), 1 бр.

90141 Мезоролер (MTS-Roller), 1 бр.
90141 Мезоролер (MTS-Roller), 1 бр. 90141 Мезоролер (MTS-Roller), 1 бр. 90141 Мезоролер (MTS-Roller), 1 бр.
Марка: Lux Class Cosmetics
Код на продукта: 90141
Наличност: В наличност
Цена: 95,40 лв.

Увеличава синтеза на колаген и еластин, възстановява младата кожа. За сметка на микро-пробожданията от 0,2 мм. нанесените козметични продукти бързо попиват, „работят““ с двойна сила.

Описание:  Вече можете да спестите хиляди левове като не ходите в салоните за красота, а да си организирате салон за красота у дома с MTS-ролерът на TianDe! Това е малък иглен валяк, предназначен за масаж не само за лицето, но и за други проблемни области. Прониква през кожата на дълбочина от 0.2 мм, стимулира производството на еластин и колаген, подобрява кръвообращението и ефективността на усвояване на биологично активни вещества с които подхранваме кожата си. Микроигличките (те са невидими) позволяват на кремовете, да проникнат много по-дълбоко и да се увеличи тяхната ефективност с 80%. При това кожната структура не се уврежда.

Предназначен е за:

- Регенериране и тонизиране на  кожата;

- Възстановяване на текстурата на кожата;

- Премахване на бръчки;

- Избелване пигментни петна, стрии, белези;

- Премахване на пост-акне белези.

Инструкции за използване на MTS-ролерът: Стандартната процедура в дома може да отнеме от 5 до 10 минути, в зависимост от големината на третираната зона. Процедура може да се повтаря 3-4 пъти на седмица. Ако изпитате внезапно  и продължително дразнене в областта на третиране, спрете процедурата и се обърнете към дерматолог.

Приложение:

Стъпка 1 - Почистване на кожата

Премахване  грима и старателно почистете кожата с гел за измиване, изплакнете и попийте зоната със салфетка.

Стъпка 2 - Прилагане на активните съставки

Приложете активните съставки в зоната на третиране.

Стъпка 3 - MTS-ролерът

Разделете областта за лечение на зони (например, челото, носа, бузите, около устата и областта на врата). Третирайте всяка зона с  MTS-ролерът 10 пъти във вертикална и хоризонтална посока, а после по диагонал в двете посоки.

Стъпка 4 - Прилагане на втори козметичен крем.

Ефективността на козметичните продукти се е увеличила поне 40 пъти благодарение на образуваните микроканали в кожата.

Стъпка 5 - Грижа за MTS-ролерът

Важно! Инструментът е за лична употреба! Забранено е използването на MTS- ролерът  при възпалена или инфектирана кожа: гъбични и вирусни инфекции, гнойни кожни лезии, екзема, псориазис, открити повърхности рани и тумори (брадавици, големи бенки, кератоми и др.).

Прекомерен натиск с  MTS-Roller върху кожата по време на процедурата може да доведе до нежелани последствия. Да се извършват процедури, повече от веднъж на ден не се препоръчва.

Преди и след всяка процедура, да се кисне в продължение на 5-10 секунди  в разтвор за стерилизация на инструменти.

MTS- ролера се използва комплексно с козметика

Прилагането на MTS- ролерът улеснява проникването на активните съставки през епидермалната бариера, способства за увеличаване на синтеза на колаген чрез механично стимулиране на  кожата чрез микроигличките, възстановява  съединително-тъканните структури на дермата. За максимална ефективност препоръчваме комбинираното използване на MTS- ролера с активните средства на TianDe. Активните средства се подбират въз основа на индивидуалните  проблеми на кожата.

 

MTS-ролерът на TianDe  e валяк със стоманени микроигли  и служи  за подпомагане на дълбокото проникване на кремове и серуми при третиране на кожата. Микроигличките (с големина 0,2 мм) са изработени от висококачествена японска стомана, отговаряща на международните стандарти.

MTS-Roller въздейства на кожата с помощта на два фактора - на микроигличките, които навлизат в повърхностния слой на кожата, стимулират я за  създаване  на собствен колаген и самовъзстановяване, и на образувалите се  микро-канали, които  допринасят за по-добро проникване на терапевтичните серуми и коктейли през епидермалната бариера в дълбоките слоеве на кожата. Микроскопичните иглички, прикрепени към валяка, по време на неговото движение перфорират външния рогов слой на кожата, образувайки набор от микро канали. Чрез тях  в дълбоките слоеве на кожата проникват лечебните кремове и серуми.

Самата процедура е проста, ефективна и доста изгодна. Тя  предлага  безболезнена алтернатива на химическия пилинг, дермабразио, лазерен ресърфъсинг  и мезотерапия, които  почти всеки козметичен салон в САЩ предлагат през последните 8 години.

В основата на микроиглената терапия е MTS-Roller - уникално патентовано медицинско устройство, идеално приложимо  за без хирургично  и неаблативно  лечение на различни кожни проблеми, като например стареене (бръчки, отпускане), белези (акне, хирургически) и хиперпигментация. Клиничните изследвания са показали, че Mezoroll е по-ефективен от аблативните процедури, като например лазерен пилинг, дермабразио и химически пилинг, и също толкова ефективен, колкото неаблативните процедури, като пулсираща светлина, CO2 лазер,  фракционна лазерна термолиза, за стимулиране на производството на колаген и еластин, за уплътняване на кожата, и като следствие – изглаждане на бръчките и белезите.

Абсолютно усвояване

MTS-Roller, използвайки своите 200 микроиглички прониква в кожата достатъчно дълбоко, за да  стимулира производството на колаген и еластин. Образувалите се микро канали също  способстват  за по-доброто проникване на терапевтичен серуми и увеличаване на ефективността на тяхното въздействие върху кожата. Клиничните проучвания са показали увеличение в проникването на серумните средства в по-дълбоките слоеве на кожата с 1000 пъти при използване на Mezorolla.

Бързо възстановяване Меката кожна стимулация, предоставена от MTS-Roller е много „по-приятелска" към кожата и по-ефективна в сравнение с многото  по-агресивни и по-скъпо струващи  подобни грижи за кожата. Mezoroll оставя  епидермалната бариера непокътната;  микро каналите, създадени от 200-те прецизни игли от хирургическа стомана, се затварят в рамките на няколко часа след прилагането на MTS-Roller - достатъчно време за образуване на нови структури колаген в дълбоките слоеве на кожата и достатъчно  кратко време да позволи за пациента, бързо да продължи с ежедневните си дейности.  Използването на  Mezorolla елиминира всички обичайни странични ефекти и рискове, свързани с химическия пилинг, дермабразио и лазерен ресърфъсинг. Кожата е наситена и готова за кратко време за допълнителни процедури. Използването на MTS-Roller за домашна употреба (модели VR2, VR3) напълно безболезнено. Моделите за  клинична употреба (VR5, VR10, VR15, VR20) се използват  от местните анестетици.

 Аблационните процедури като дермабразио, химически пилинг и лазерен пилинг са едни и същи: отстраняват защитния епидермис, за да накарат кожата да образува нов слой от клетки. След това премахване на епидермиса, по-дълбочинните слоеве на кожата остават незащитени и изключително уязвими към заразяване с мръсотия, прах и бактерии от околната среда. И, разбира се, свързаните рисковете от тези процедури: болка, дългосрочен дискомфорт, дългосрочно възпаление и зачервяване, дълъг период на възстановяване, висока чувствителност към светлина за един месец или повече, вероятност за необратими пигменти изменения, формиране на допълнителни белези.

Аблационните методи имат своите ограничения. Например, лазерния пилинг не е възможно да бъде приложен в областта на ушите и шията, защото те са с различна структурата на кожата. В допълнение, в някои случаи, тези методи могат в действителност да доведат до стареене на кожата. И още по-сериозен недостатък: кожата става по-тънка и в повечето случаи процедурата не може да се повтори. MTS-Roller е много „по-приятелски" нагласен към кожата, причинявайки ù  много по-малко щети, и по този начин осигурява  бърз и траен положителен ефект. Тъй като след прилагането на MTS-Roller кожата се възстановява бързо, обикновено няколко часа след процедурата,  пациентът може съвсем скоро да забележи положителния ефект.

Основни предимства на MTS-Roller

MTS-Roller е иновативно революционно средство. Той е толкова ефективен за  увеличаване производството на колаген, колкото лазера, пулсираща светлина, Thermage и други механични процедури, но с минимални щети на защитната бариера на кожата;

MTS-Roller е безопасен. Процедурата е "не хирургическа и неаблативна"  т.е. "без болка и леко" за кожата протича всяка процедура с мезоролера. Пациентът не чувства болка, без дълъг период  за възстановяване, и без усложнения.

Mezoroll е значително по-евтин  и по-изгоден в сравнение с традиционните методи.

Mezoroll е издръжлив - практичен дизайн и изработен от материали с отлично качество, правят възможно да се използва продукта за повече от 6 месеца, ако следвате инструкциите за почистване и съхраняване Roller.

Mezoroll е лечебен многофункционален продукт. Той се прилага успешно при  широка гама от проблеми на кожата, включително белези от акне, хирургически белези, зони увредени от слънцето, неравна повърхност на кожата, неравномерно оцветяване (пигментация), бръчки, стрии, целулит и косопад.

Особено добри резултати на MTS-Roller при лечение на белези от акне, бръчки, стрии и пигментация. А вкъщи, MTS-Roller се препоръчва за засилване на ефекта на конвенционалните кремове, използвани от една жена.

Ефективно въздейства

-Не са известни странични ефекти;

-Изключително висока усвояемост на какъвто и да е вид козметични продукти;

-Активно производството на колаген чрез контролирана механична стимулация на дермата;

-Може да се използва при тънка кожа;

-Може да се използва във всички области на лицето, шията и тялото;

-Преструктуриране на стари снопове колаген;

-Пълно опазване на епидермиса по време на процедурата;

-Без трайно увреждане на кожата, без болка по време на процедурата;

-Без кървене, инфекция, петна и други усложнения на третираната зона.

Особено добри резултати на MTS-Roller при лечение на белези от акне, бръчки, стрии и пигментация. А вкъщи, MTS-Roller се препоръчва за засилване на ефекта на конвенционалните кремове, използвани от една жена.

Напоследък голям скок напред е направила  конвенционалната козметика, но ефекта ù  върху кожата остава повърхностен, не прониква в по-дълбоките слоеве на кожата. За да се забави процеса на стареене и да се стимулира регенерацията на кожата, проникването на терапевтичните комплекси трябва да е в по-дълбоките слоеве. Именно за тези цели служат най-новите устройства - MTS-ролери, които са валяци с микроскопични стоманени иглички.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Увеличава синтеза на колаген и еластин, възстановява младата кожа. За сметка на микро-пробожданията от 0,2 мм. нанесените козметични продукти бързо попиват, „работят““ с двойна сила.

Описание:  Вече можете да спестите хиляди левове като не ходите в салоните за красота, а да си организирате салон за красота у дома с MTS-ролерът на TianDe! Това е малък иглен валяк, предназначен за масаж не само за лицето, но и за други проблемни области. Прониква през кожата на дълбочина от 0.2 мм, стимулира производството на еластин и колаген, подобрява кръвообращението и ефективността на усвояване на биологично активни вещества с които подхранваме кожата си. Микроигличките (те са невидими) позволяват на кремовете, да проникнат много по-дълбоко и да се увеличи тяхната ефективност с 80%. При това кожната структура не се уврежда.

Предназначен е за:

- Регенериране и тонизиране на  кожата;

- Възстановяване на текстурата на кожата;

- Премахване на бръчки;

- Избелване пигментни петна, стрии, белези;

- Премахване на пост-акне белези.

Инструкции за използване на MTS-ролерът: Стандартната процедура в дома може да отнеме от 5 до 10 минути, в зависимост от големината на третираната зона. Процедура може да се повтаря 3-4 пъти на седмица. Ако изпитате внезапно  и продължително дразнене в областта на третиране, спрете процедурата и се обърнете към дерматолог.

Приложение:

Стъпка 1 - Почистване на кожата

Премахване  грима и старателно почистете кожата с гел за измиване, изплакнете и попийте зоната със салфетка.

Стъпка 2 - Прилагане на активните съставки

Приложете активните съставки в зоната на третиране.

Стъпка 3 - MTS-ролерът

Разделете областта за лечение на зони (например, челото, носа, бузите, около устата и областта на врата). Третирайте всяка зона с  MTS-ролерът 10 пъти във вертикална и хоризонтална посока, а после по диагонал в двете посоки.

Стъпка 4 - Прилагане на втори козметичен крем.

Ефективността на козметичните продукти се е увеличила поне 40 пъти благодарение на образуваните микроканали в кожата.

Стъпка 5 - Грижа за MTS-ролерът

Важно! Инструментът е за лична употреба! Забранено е използването на MTS- ролерът  при възпалена или инфектирана кожа: гъбични и вирусни инфекции, гнойни кожни лезии, екзема, псориазис, открити повърхности рани и тумори (брадавици, големи бенки, кератоми и др.).

Прекомерен натиск с  MTS-Roller върху кожата по време на процедурата може да доведе до нежелани последствия. Да се извършват процедури, повече от веднъж на ден не се препоръчва.

Преди и след всяка процедура, да се кисне в продължение на 5-10 секунди  в разтвор за стерилизация на инструменти.

MTS- ролера се използва комплексно с козметика

Прилагането на MTS- ролерът улеснява проникването на активните съставки през епидермалната бариера, способства за увеличаване на синтеза на колаген чрез механично стимулиране на  кожата чрез микроигличките, възстановява  съединително-тъканните структури на дермата. За максимална ефективност препоръчваме комбинираното използване на MTS- ролера с активните средства на TianDe. Активните средства се подбират въз основа на индивидуалните  проблеми на кожата.

 

MTS-ролерът на TianDe  e валяк със стоманени микроигли  и служи  за подпомагане на дълбокото проникване на кремове и серуми при третиране на кожата. Микроигличките (с големина 0,2 мм) са изработени от висококачествена японска стомана, отговаряща на международните стандарти.

MTS-Roller въздейства на кожата с помощта на два фактора - на микроигличките, които навлизат в повърхностния слой на кожата, стимулират я за  създаване  на собствен колаген и самовъзстановяване, и на образувалите се  микро-канали, които  допринасят за по-добро проникване на терапевтичните серуми и коктейли през епидермалната бариера в дълбоките слоеве на кожата. Микроскопичните иглички, прикрепени към валяка, по време на неговото движение перфорират външния рогов слой на кожата, образувайки набор от микро канали. Чрез тях  в дълбоките слоеве на кожата проникват лечебните кремове и серуми.

Самата процедура е проста, ефективна и доста изгодна. Тя  предлага  безболезнена алтернатива на химическия пилинг, дермабразио, лазерен ресърфъсинг  и мезотерапия, които  почти всеки козметичен салон в САЩ предлагат през последните 8 години.

В основата на микроиглената терапия е MTS-Roller - уникално патентовано медицинско устройство, идеално приложимо  за без хирургично  и неаблативно  лечение на различни кожни проблеми, като например стареене (бръчки, отпускане), белези (акне, хирургически) и хиперпигментация. Клиничните изследвания са показали, че Mezoroll е по-ефективен от аблативните процедури, като например лазерен пилинг, дермабразио и химически пилинг, и също толкова ефективен, колкото неаблативните процедури, като пулсираща светлина, CO2 лазер,  фракционна лазерна термолиза, за стимулиране на производството на колаген и еластин, за уплътняване на кожата, и като следствие – изглаждане на бръчките и белезите.

Абсолютно усвояване

MTS-Roller, използвайки своите 200 микроиглички прониква в кожата достатъчно дълбоко, за да  стимулира производството на колаген и еластин. Образувалите се микро канали също  способстват  за по-доброто проникване на терапевтичен серуми и увеличаване на ефективността на тяхното въздействие върху кожата. Клиничните проучвания са показали увеличение в проникването на серумните средства в по-дълбоките слоеве на кожата с 1000 пъти при използване на Mezorolla.

Бързо възстановяване Меката кожна стимулация, предоставена от MTS-Roller е много „по-приятелска" към кожата и по-ефективна в сравнение с многото  по-агресивни и по-скъпо струващи  подобни грижи за кожата. Mezoroll оставя  епидермалната бариера непокътната;  микро каналите, създадени от 200-те прецизни игли от хирургическа стомана, се затварят в рамките на няколко часа след прилагането на MTS-Roller - достатъчно време за образуване на нови структури колаген в дълбоките слоеве на кожата и достатъчно  кратко време да позволи за пациента, бързо да продължи с ежедневните си дейности.  Използването на  Mezorolla елиминира всички обичайни странични ефекти и рискове, свързани с химическия пилинг, дермабразио и лазерен ресърфъсинг. Кожата е наситена и готова за кратко време за допълнителни процедури. Използването на MTS-Roller за домашна употреба (модели VR2, VR3) напълно безболезнено. Моделите за  клинична употреба (VR5, VR10, VR15, VR20) се използват  от местните анестетици.

 Аблационните процедури като дермабразио, химически пилинг и лазерен пилинг са едни и същи: отстраняват защитния епидермис, за да накарат кожата да образува нов слой от клетки. След това премахване на епидермиса, по-дълбочинните слоеве на кожата остават незащитени и изключително уязвими към заразяване с мръсотия, прах и бактерии от околната среда. И, разбира се, свързаните рисковете от тези процедури: болка, дългосрочен дискомфорт, дългосрочно възпаление и зачервяване, дълъг период на възстановяване, висока чувствителност към светлина за един месец или повече, вероятност за необратими пигменти изменения, формиране на допълнителни белези.

Аблационните методи имат своите ограничения. Например, лазерния пилинг не е възможно да бъде приложен в областта на ушите и шията, защото те са с различна структурата на кожата. В допълнение, в някои случаи, тези методи могат в действителност да доведат до стареене на кожата. И още по-сериозен недостатък: кожата става по-тънка и в повечето случаи процедурата не може да се повтори. MTS-Roller е много „по-приятелски" нагласен към кожата, причинявайки ù  много по-малко щети, и по този начин осигурява  бърз и траен положителен ефект. Тъй като след прилагането на MTS-Roller кожата се възстановява бързо, обикновено няколко часа след процедурата,  пациентът може съвсем скоро да забележи положителния ефект.

Основни предимства на MTS-Roller

MTS-Roller е иновативно революционно средство. Той е толкова ефективен за  увеличаване производството на колаген, колкото лазера, пулсираща светлина, Thermage и други механични процедури, но с минимални щети на защитната бариера на кожата;

MTS-Roller е безопасен. Процедурата е "не хирургическа и неаблативна"  т.е. "без болка и леко" за кожата протича всяка процедура с мезоролера. Пациентът не чувства болка, без дълъг период  за възстановяване, и без усложнения.

Mezoroll е значително по-евтин  и по-изгоден в сравнение с традиционните методи.

Mezoroll е издръжлив - практичен дизайн и изработен от материали с отлично качество, правят възможно да се използва продукта за повече от 6 месеца, ако следвате инструкциите за почистване и съхраняване Roller.

Mezoroll е лечебен многофункционален продукт. Той се прилага успешно при  широка гама от проблеми на кожата, включително белези от акне, хирургически белези, зони увредени от слънцето, неравна повърхност на кожата, неравномерно оцветяване (пигментация), бръчки, стрии, целулит и косопад.

Особено добри резултати на MTS-Roller при лечение на белези от акне, бръчки, стрии и пигментация. А вкъщи, MTS-Roller се препоръчва за засилване на ефекта на конвенционалните кремове, използвани от една жена.

Ефективно въздейства

-Не са известни странични ефекти;

-Изключително висока усвояемост на какъвто и да е вид козметични продукти;

-Активно производството на колаген чрез контролирана механична стимулация на дермата;

-Може да се използва при тънка кожа;

-Може да се използва във всички области на лицето, шията и тялото;

-Преструктуриране на стари снопове колаген;

-Пълно опазване на епидермиса по време на процедурата;

-Без трайно увреждане на кожата, без болка по време на процедурата;

-Без кървене, инфекция, петна и други усложнения на третираната зона.

Особено добри резултати на MTS-Roller при лечение на белези от акне, бръчки, стрии и пигментация. А вкъщи, MTS-Roller се препоръчва за засилване на ефекта на конвенционалните кремове, използвани от една жена.

Напоследък голям скок напред е направила  конвенционалната козметика, но ефекта ù  върху кожата остава повърхностен, не прониква в по-дълбоките слоеве на кожата. За да се забави процеса на стареене и да се стимулира регенерацията на кожата, проникването на терапевтичните комплекси трябва да е в по-дълбоките слоеве. Именно за тези цели служат най-новите устройства - MTS-ролери, които са валяци с микроскопични стоманени иглички.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: • VitaDerm
 • Amezing Nature
 • Altai Sacral
 • Master Herb
 • Solution
 • ProDental
 • Baby Bambo
 • In Top
 • Skin Triumph
 • Placenta
 • Natural Veil
 • TianDe with love
 • Natural Beauty
 • Pro-Comfort
 • Ganoderma
 • Silver
 • Lux Class Cosmetics
 • Shou-Wu
 • Source of vitality - Phytopatches
 • SPA-Technology
 • Model UP
 • Talasso
 • Fruit Energy
 • Pro Botanic
 • Marine Collagen
 • Hainan Tao
 • Dual Sistem
 • De Luxe
 • Collagen Active
 • Gift of Shambhala
 • Ginseng
 • Dolce Vita
 • City Style
 • Zhenfei Perfect
 • Bio Rehab
 • Altai
 • Ecosphere
 • City Chic
 • Energy & Freshness
 • Light legs from nature
 • Women's Health
 • Corrective Serum
 • Aloe Rich
 • Soft hands from nature
 • BAD Products
 • Botoluxe
 • Snail Secret
 • Tiande for men
 • Phyto Code
 • TianDe hygiene
 • Snake Oil
 • Choahae
 • Tibetan Herbs
 • Snake Factor
 • Fucoidan
 • Active Life
 • Asian Beauty
 • Ocean Rich
 • My Family Care
 • EcoDeViva
 • FreshClick
Онлайн магазин
TianDe Online - ТианДе Онлайн © 2024 - Dobroslava Karadeney