Вкусна комбинация от зеленчуци и зърнени храни за тези, които се грижат за фигурата си!
Крем супа с броколи, тиква и леща осигурява перфектния баланс на натурални зеленчуци и зърнени храни, както и активни вещества – инулин и лецитин, които са невероятно полезни за организма. Идеална за тези, които следят теглото си, тъй като всяка порция съдържа само 36 калории и целият процес отнема само 5 минути!
Крем супата е направена от натурални продукти и не съдържа консерванти, нишесте, подобрители, синтетични оцветители. Наслаждавайте се на здравословна храна, без да губите цялото си свободно време на печката!
Активните компоненти на крем супата са източници на незаменими за организма вещества: „спортни“, „интелигентни“ и „регенериращи“ аминокиселини, витамин С – основен „приятел“ на имунитета, и сквален, „регенератор“ на клетките.
Насладете се на отличен вкус с ползи за здравето!
Начин на приложение: Залейте със 100-120 мл. гореща вода, разбъркайте добре. След 2-3 минути супата е готова за употреба.
Използвайте веднага след отваряне.
Да се съхранява на сухо и хладно място, при температура под 25 °С, при влажност на въздуха <75%.
Състав:
Броколи – осигуряват мощна подкрепа на организма и влияят положително на редица негови функции. Максимално поддържат мъжкото и женското здраве. Съдържа компонента индол-3-карбинол, който намалява риска от естроген-зависими тумори както в женските, така и в мъжките полови органи.
Картофени люспи – тънко нарязани естествени картофи, които са не само вкусни, но и здравословни. Химичният им състав е разнообразен витамини B1, B2, B3, B5, B6, B9, A, E, C, K и бета-каротин, ненаситени мастни киселини, от полезни вещества калий, калций, магнезий, цинк, селен, мед и манган, желязо, фосфор и натрий.
Червена леща – подобрява работата на стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата и нервната система. Тя е източник на фолиева киселина и магнезий, които са много полезни за сърцето. Източник на енергия и жизненост.
Тиква – помага за прочистването на организма, включително от тежките метали. Има положителен ефект върху функционирането на стомашно-чревния тракт и отлично антипаразитарно действие. Подобрява функцията на черния дроб, спомагайки за неговото пречистване.
Моркови – подобряват зрението, укрепват костите, зъбите и имунната система. Укрепват нервната система и понижава лошия холестерол.
Спанак – помага на тялото да се справи с много проблеми, като се започне от анемия до превенция на рака. Това растение пречиства добре организма, помага за ускоряване на метаболизма и осигурява допълнителна енергия. Съдържа компонента индол – 3-арбинол, който намалява риска от естроген-зависими тумори както в женските, така и в мъжките полови органи.
Амарант – шампион на растителния свят за висококачествен протеин. Амарантът е отличен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от преждевременно стареене и спомага за предотвратяване на различни заболявания. Източник на мощна енергия.
Червен пипер – придава на ястията богат аромат и ненадминат вкус. Съдържа много биологично активни вещества, които имат благоприятен ефект върху кръвоносната система, предотвратявайки образуването на кръвни съсиреци.
Копър – чудесен начин да добавите аромат към ястието, без да увеличавате съдържанието му на калории или мазнини и да получавате ползи за тялото. Копърът има положителен ефект върху храносмилателната, нервната, сърдечно-съдовата система, допринася за загуба на тегло и има антибактериални свойства.
Чесън – известен и обичан по целия свят, а богатият му остър вкус не може да бъде сбъркан с никой друг. Той е добре дошъл гост в много ястия, а ползите за здравето му са безценни! Наричан естествен антибиотик и борец срещу вируси, чесънът е известен и като средство за предотвратяване на атеросклероза в ранните стадии на заболяването.
Инулин – пребиотик, който подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система и организма като цяло.
Лецитин – незаменим строителен материал за регенерация на клетките. Осигурява нормалното функциониране на нервната система и мозъка. Лецитинът принадлежи към мощните антиоксиданти и предотвратява образуването на токсични съединения в органите.
Вкусна комбинация от зеленчуци и зърнени храни за тези, които се грижат за фигурата си!
Крем супа с броколи, тиква и леща осигурява перфектния баланс на натурални зеленчуци и зърнени храни, както и активни вещества – инулин и лецитин, които са невероятно полезни за организма. Идеална за тези, които следят теглото си, тъй като всяка порция съдържа само 36 калории и целият процес отнема само 5 минути!
Крем супата е направена от натурални продукти и не съдържа консерванти, нишесте, подобрители, синтетични оцветители. Наслаждавайте се на здравословна храна, без да губите цялото си свободно време на печката!
Активните компоненти на крем супата са източници на незаменими за организма вещества: „спортни“, „интелигентни“ и „регенериращи“ аминокиселини, витамин С – основен „приятел“ на имунитета, и сквален, „регенератор“ на клетките.
Насладете се на отличен вкус с ползи за здравето!
Начин на приложение: Залейте със 100-120 мл. гореща вода, разбъркайте добре. След 2-3 минути супата е готова за употреба.
Използвайте веднага след отваряне.
Да се съхранява на сухо и хладно място, при температура под 25 °С, при влажност на въздуха <75%.
Състав:
Броколи – осигуряват мощна подкрепа на организма и влияят положително на редица негови функции. Максимално поддържат мъжкото и женското здраве. Съдържа компонента индол-3-карбинол, който намалява риска от естроген-зависими тумори както в женските, така и в мъжките полови органи.
Картофени люспи – тънко нарязани естествени картофи, които са не само вкусни, но и здравословни. Химичният им състав е разнообразен витамини B1, B2, B3, B5, B6, B9, A, E, C, K и бета-каротин, ненаситени мастни киселини, от полезни вещества калий, калций, магнезий, цинк, селен, мед и манган, желязо, фосфор и натрий.
Червена леща – подобрява работата на стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата и нервната система. Тя е източник на фолиева киселина и магнезий, които са много полезни за сърцето. Източник на енергия и жизненост.
Тиква – помага за прочистването на организма, включително от тежките метали. Има положителен ефект върху функционирането на стомашно-чревния тракт и отлично антипаразитарно действие. Подобрява функцията на черния дроб, спомагайки за неговото пречистване.
Моркови – подобряват зрението, укрепват костите, зъбите и имунната система. Укрепват нервната система и понижава лошия холестерол.
Спанак – помага на тялото да се справи с много проблеми, като се започне от анемия до превенция на рака. Това растение пречиства добре организма, помага за ускоряване на метаболизма и осигурява допълнителна енергия. Съдържа компонента индол – 3-арбинол, който намалява риска от естроген-зависими тумори както в женските, така и в мъжките полови органи.
Амарант – шампион на растителния свят за висококачествен протеин. Амарантът е отличен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от преждевременно стареене и спомага за предотвратяване на различни заболявания. Източник на мощна енергия.
Червен пипер – придава на ястията богат аромат и ненадминат вкус. Съдържа много биологично активни вещества, които имат благоприятен ефект върху кръвоносната система, предотвратявайки образуването на кръвни съсиреци.
Копър – чудесен начин да добавите аромат към ястието, без да увеличавате съдържанието му на калории или мазнини и да получавате ползи за тялото. Копърът има положителен ефект върху храносмилателната, нервната, сърдечно-съдовата система, допринася за загуба на тегло и има антибактериални свойства.
Чесън – известен и обичан по целия свят, а богатият му остър вкус не може да бъде сбъркан с никой друг. Той е добре дошъл гост в много ястия, а ползите за здравето му са безценни! Наричан естествен антибиотик и борец срещу вируси, чесънът е известен и като средство за предотвратяване на атеросклероза в ранните стадии на заболяването.
Инулин – пребиотик, който подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система и организма като цяло.
Лецитин – незаменим строителен материал за регенерация на клетките. Осигурява нормалното функциониране на нервната система и мозъка. Лецитинът принадлежи към мощните антиоксиданти и предотвратява образуването на токсични съединения в органите.