Хранително, вкусно и нискокалорично!
Защо кашата от зърнени култури се счита за най-добрият вариант за закуска, което дава енергия за целия ден и чудесно начало на деня, както и идеално ястие за обяд или вечеря? Всичко е много просто: зърнените храни са богати на фибри, витамини, ценни растителни протеини, „бавни“ въглехидрати и в същото време са с доста ниско съдържание на калории. Овесената каша запазва усещането за ситост за дълго време, не създава допълнителна тежест върху храносмилателния тракт, снабдява организма с хранителни вещества, помага ви да поддържате хранителни навици и кара тялото да се „събуди“ и да не се налага да „оцелява“ до следващата закуска или пълноценно хранене. Всичко това ви позволява да ядете по-малко, което е особено полезно, ако се опитвате да контролирате количеството на храната, която изяждате и се стремите към стройна фигура.
Овесената каша с елда, амарант и гъби шийтаке от TianDe е с превъзходен вкус и ползи за здравето! Съставът на кашата е допълнен с ароматни зеленчуци и подправки, които осигуряват допълнителни ползи за тялото. Не е необходимо да се вари, достатъчно е за залеете с вряла вода – и след няколко минути вкусното и здравословно ястие е готово!
Това е отлична подкрепа за работата на стомашно-чревния тракт.
Натурален продукт, разработен за тези, които искат:
Във всяка порция – 82 kcal.
Начин на приложение: За да приготвите каша, добавете 75–80 грама гореща вода, разбъркайте добре. След 3-5 минути продуктът е готов за употреба.
Използвайте веднага след отваряне.
Да се съхранява на сухо и хладно място, при температура под 25 °С, при влажност на въздуха <75%.
Активни съставки:
Елда люспи – това е елда, нарязана на тънки плочки, които имат всички свойства на непреработените зърна. Кашата от елда съдържа огромно количество витамини РР, Е, както и група В. Подпомага работата на сърцето и черния дроб, елиминира токсините и йоните на тежки метали от тялото, допринася за нормализиране на теглото. Редовната консумация на каша от елда помага за подобряване на общото състояние на тялото, укрепване на ноктите и косата и изравняване на тена.
Чесън – известен и обичан по целия свят, а богатият му остър вкус не може да бъде сбъркан с никой друг. Той е добре дошъл гост в много ястия, а ползите за здравето му са безценни! Наричан естествен антибиотик и борец срещу вируси, чесънът е известен и като средство за предотвратяване на атеросклероза в ранните стадии на заболяването.
Амарант – шампион на растителния свят за висококачествен протеин. Амарантът е отличен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от преждевременно стареене и спомага за предотвратяване на различни заболявания. Източник на мощна енергия.
Гъби Шийтаке – Те са в състояние да понижат холестерола в кръвта, спомагат за укрепване на имунитета. Според китайската медицина тези здравословни гъби увеличават дълголетието.
Лецитин – основният структурен компонент на всички клетъчни мембрани, поддържа нормалното функциониране на органите и участва в регенерацията на клетките. Той също така осигурява нормалното функциониране на нервната система и мозъка. Принадлежи към мощните антиоксиданти и предотвратява образуването на токсични съединения в органите.
Моркови – подобряват зрението, укрепват костите, зъбите и имунната система. Укрепват нервната система и понижава лошия холестерол.
Лук – съдържа всички основни витамини, които в момента са известни на науката. Има бактерицидни свойства. Редовната употреба на лук ще помогне за коригиране на стомашно-чревната подвижност, облекчаване на дисбиозата.
Бахар – има антисептични свойства и по този начин предпазва от проникването на патогенни микроби в тялото.
Хранително, вкусно и нискокалорично!
Защо кашата от зърнени култури се счита за най-добрият вариант за закуска, което дава енергия за целия ден и чудесно начало на деня, както и идеално ястие за обяд или вечеря? Всичко е много просто: зърнените храни са богати на фибри, витамини, ценни растителни протеини, „бавни“ въглехидрати и в същото време са с доста ниско съдържание на калории. Овесената каша запазва усещането за ситост за дълго време, не създава допълнителна тежест върху храносмилателния тракт, снабдява организма с хранителни вещества, помага ви да поддържате хранителни навици и кара тялото да се „събуди“ и да не се налага да „оцелява“ до следващата закуска или пълноценно хранене. Всичко това ви позволява да ядете по-малко, което е особено полезно, ако се опитвате да контролирате количеството на храната, която изяждате и се стремите към стройна фигура.
Овесената каша с елда, амарант и гъби шийтаке от TianDe е с превъзходен вкус и ползи за здравето! Съставът на кашата е допълнен с ароматни зеленчуци и подправки, които осигуряват допълнителни ползи за тялото. Не е необходимо да се вари, достатъчно е за залеете с вряла вода – и след няколко минути вкусното и здравословно ястие е готово!
Това е отлична подкрепа за работата на стомашно-чревния тракт.
Натурален продукт, разработен за тези, които искат:
Във всяка порция – 82 kcal.
Начин на приложение: За да приготвите каша, добавете 75–80 грама гореща вода, разбъркайте добре. След 3-5 минути продуктът е готов за употреба.
Използвайте веднага след отваряне.
Да се съхранява на сухо и хладно място, при температура под 25 °С, при влажност на въздуха <75%.
Активни съставки:
Елда люспи – това е елда, нарязана на тънки плочки, които имат всички свойства на непреработените зърна. Кашата от елда съдържа огромно количество витамини РР, Е, както и група В. Подпомага работата на сърцето и черния дроб, елиминира токсините и йоните на тежки метали от тялото, допринася за нормализиране на теглото. Редовната консумация на каша от елда помага за подобряване на общото състояние на тялото, укрепване на ноктите и косата и изравняване на тена.
Чесън – известен и обичан по целия свят, а богатият му остър вкус не може да бъде сбъркан с никой друг. Той е добре дошъл гост в много ястия, а ползите за здравето му са безценни! Наричан естествен антибиотик и борец срещу вируси, чесънът е известен и като средство за предотвратяване на атеросклероза в ранните стадии на заболяването.
Амарант – шампион на растителния свят за висококачествен протеин. Амарантът е отличен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от преждевременно стареене и спомага за предотвратяване на различни заболявания. Източник на мощна енергия.
Гъби Шийтаке – Те са в състояние да понижат холестерола в кръвта, спомагат за укрепване на имунитета. Според китайската медицина тези здравословни гъби увеличават дълголетието.
Лецитин – основният структурен компонент на всички клетъчни мембрани, поддържа нормалното функциониране на органите и участва в регенерацията на клетките. Той също така осигурява нормалното функциониране на нервната система и мозъка. Принадлежи към мощните антиоксиданти и предотвратява образуването на токсични съединения в органите.
Моркови – подобряват зрението, укрепват костите, зъбите и имунната система. Укрепват нервната система и понижава лошия холестерол.
Лук – съдържа всички основни витамини, които в момента са известни на науката. Има бактерицидни свойства. Редовната употреба на лук ще помогне за коригиране на стомашно-чревната подвижност, облекчаване на дисбиозата.
Бахар – има антисептични свойства и по този начин предпазва от проникването на патогенни микроби в тялото.