Categories
Каталог

32617 Сол за тяло с женшен, 150 мл.

32617 Сол за тяло с женшен, 150 мл.
32617 Сол за тяло с женшен, 150 мл. 32617 Сол за тяло с женшен, 150 мл. 32617 Сол за тяло с женшен, 150 мл.
Марка: Hainan Tao
Код на продукта: 32617
Наличност: В наличност
Цена: 13,50 лв.

Морето, което е винаги с вас! 

Сол - грижа за тялото с екстракт от женшен, като част от естествена морска сол.

Морската сол притежава уникален балансиран състав. Тя съдържа биологично активни макро- и микроелементи, глинени частици и мехурчета от специални газове. Дори и без използването на помощни компоненти кристалите на солта меко дразнят кожата, стимулират  притока на кръв към повърхността на тъканта, активират метаболизма. А в комбинация с други активни съставки се увеличава ефекта на солта.

Морската сол е много полезна за здравето и най-вече за обмяната на веществата, сърдечната дейност и работата на бъбреците. Тя е изключително богата на минерали, като: магнезий, калий, натрий, калций, литий, стронций, бром, йод, сяра, цинк, бор и други биологично активни вещества, подпомагащи очистването на клетките, подобряващи предаването на нервните импулси и премахващи стреса.

В асортимента на TianDe се появиха две нови соли за грижа за тялото: с екстракт от женшен и екстракт от водорасли.

Солта се придобива от Тихи океан (област Changli)

Солта грижа за тяло с екстракт от женшен е с гъста кремообразна текстура, ефективно почиства и ексфолира кожата (пилинг + почистване), предпазва я от негативни въздействия на околната среда и я прави мека, гладка и хидратирана. Премахва усещане на дискомфорт и стягането на кожата, намалява интензивността на цвета на пигментирани зони, едновременно с това ароматизира и оставя  приятно усещане на чистота и свежест. При  използването на солите за  тяло, не се нуждаете от други почистващи препарати, като сапун или душ гел. Солта малко се пени, а процеса на почистване става лесен и приятен.

В състава на солта е включен екстракт от корен женшен, отглеждан 6 години, тъй като за този период в него се натрупват и се концентрират най-много
биологично активни вещества.

Солта за тяло с женшен  има следните действия:

 • Антибактериално;
 • Регенериращо;
 • Тонизиращо;
 • Стимулира кръвообращението;
 • Почистващо;
 • Подмладяващ фактор и защитно действие.

Действие – пилинг + почистване:

 • Ефективно почиства и ексфолира кожата;
 • Предпазва кожата от негативното въздействие на околната среда;
 • Прави кожата гладка, мека и овлажнена;
 • Премахва усещане на дискомфорт и стягане на кожата;
 • Намалява интензивността на цвета на пигментирани зони.

Активни съставки:

Морската сол, която се добива в Тихия океан. Има уникален състав от биологично активни макро- и микроелементи, глинени частици и мехурчета специални газове.

Екстракт от корен на шестгодишен женшен. Той съдържа максимална концентрация на биологично активни вещества, които имат антибактериално, регенериращо, тонизиращо, антистареещо действие. Стимулира кръвообращението, почиства, подмладява и защитава кожата. Специалните вещества: гинсенозиди, стимулират производството на колаген и защитават клетките на кожата срещу вредните ефекти на ултравиолетова радиация; гликозиди - антиоксиданти за подмладяване и защита на кожата, стимулират процеса на обновяване на епидермиса. Минерали и витамини - подхранват кожата и подобряват метаболизма, регулират водно–солевия и протеинов баланс на кожата.

Приложение: Този подхранващ ексфолиант за тяло е приятно да се нанася върху влажна кожа. Когато се използва солта, не са необходими други почистващи средства, като сапун или душ гел. Солта образува лека пяна и не дразни кожата. Малко количество сол се разтрива с масажни кръгови движения върху мокро тяло. Препоръчително е да се започне от глезените към раменете, с ръце или специална гъба (например японска кърпа) направите лек масаж. Може да се остави по тялото в продължение на няколко минути и след това да се отмие, така че кожата да бъде „нахранена“ с полезни микроелементи.

Сол грижа за тялото с женшен от TianDe може да се използва 2-3 пъти седмично, тя нежно ексфолира кожата, без да я наранява.

Морето винаги ще е с теб!

 

Допълнителна информация:

Морска сол (Sal marinum)

Морска сол наричат солта, която е добита от морето по естествен път, от изпарението на водата, под въздействието на слънчевите лъчи. В сравнение с обикновената сол, морската притежава значително повече минерали. Солта се е извличала от морето още преди 1000 години. Смята се, че първи са започнали да я използват жителите на Източна Азия (Индия, Япония, Китай) и Средиземно море (Италия, Франция, Испания).

Основната особеност на морската сол се явява нейният уникален балансиран състав, който не изисква допълнително обогатяване. Тя съдържа повече от 80 необходими за здравето микроелементи в био достъпна форма. Повечето минерали са с неорганичен произход, което означава, че в тях не се съдържат водород, въглерод и кислород, вследствие на което те не подлежат на окисляване. Именно това съхранява техните мощни терапевтични и лечебни свойства. Морските минерали са важни за правилното функциониране на кожните клетки, както и на целия организъм. Основните морски минерали са магнезий, калий, натрий, калций, литий, стронций, бром, йод, сяра, цинк и бор.

 • Манганът участва в укрепването на имунната система и формирането на костите. Помага за заздравяването на кожните тъкани, подобрява клетъчния метаболизъм, стимулира синтеза на протеини и подпомага производството на енергия. Магнезият е от съществено значение за метаболизма на калций, витамин C, фосфор, натрий и калий. Той успокоява нервната система, важен е за ефективното функциониране на мускулната система, и за превръщането на кръвната захар в енергия.
 • Бромът действа благоприятно върху нервната система. Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, успокоява кожата и отпуска мускулите.
 • Медта предотвратява развитието на анемия.
 • Селенът от своя страна предотвратява развитието на онкологични заболявания.
 • Силицият помага за укрепването на тъканите и еластичността на съдовете.
 • Желязото и цинкът участват в процеса на образуването на еритроцити и формирането на имунитета.
 • Йодът подобрява функционирането на щитовидната жлеза и помага за метаболитните процеси в кожата. Йодът помага за регулиране на хормоналния метаболизъм. Неговият дефицит се явява главна причина за умствената изостаналост. За да се развиват пълноценно децата, а и възрастният организъм да функционира нормално, е необходимо всеки ден да се приема определено количество йод. Той лесно може да се набави, ако се включи към хранителния порцион морска сол. Оказва се, че солта е най-достъпният и удобен източник на стабилен йод за организма.
 • Сярата е известен лечебен материал. Тя съдържа важни витамини и се явява естествено дезинфекциращо и антибактериално средство. Доказано е, че сярата е ефективно средство срещу акне и облекчава симптомите на кожни заболявания като псориазис и екзема.
 • Калият се явява ключов регулатор на влага и помага да се поддържа неутралното pH на кожата. Симптомите на недостиг на калий са много суха кожа, поява на акне.
 • Калцият се явява строителен материал на съединителната тъкан под повърхността на кожата. Той контролира пропускливостта на клетъчните мембрани и нормализира диференцирането на кожните клетки. Калцият играе важна роля в превенцията на инфекции и лечение на рани, както и във формирането на клетъчните мембрани.
 • Натрият подобрява обмяната на веществата, облекчава мускулните спазми и участва в поддържането на неутрална pH среда на кожата.
 • Цинкът е минерал, който има важно значение за регулирането на клетъчния растеж и възстановяване. Също така стимулира синтеза на колаген и еластин (възстановява кожата). Притежава голяма антиоксидантна сила и противовъзпалителни свойства и се явява естествен UV- филтър.
 • Стронцият е ефективно средство срещу сърбеж и намалява симптомите на контактен дерматит.
 • Манганът притежава най-силните антиоксидантни свойства в сравнение с другите минерали. Подобрява микроциркулацията в кожата, което допринася за подмладяването ѝ.
 • Литият повишава ефективността на солните вани при лечението на псориазис.
 • Борът помага за облекчаване на симптомите на псориазис и псориатичен артрит.

Освен това морската сол омекотява по-твърдата вода и разтворена в нея в малки количества я доближава по състав до физиологичния разтвор - средата, в която бебето прекарва девет месеца в майчината утроба.  

В продължение на векове полезните свойства на морската сол са се използвали за лечение на множество заболявания. В медицината лечението с морска сол има доста дълга история, както и лечението с морска вода. Морската сол допринася за подобряване на кръвообращението и еластичността на кожата и тъканите. Тя ускорява междутъканните метаболитни процеси и намалява болки, спазми и възпаления. Допринася за регенерацията на кожните клетки и намалява нивото на стрес. Морската сол е в основата на множество процедури в балнеотерапията. Действа върху вегетативната нервна система и стимулира епифизната жлеза. Лечението с морска сол помага при множество заболявания, сред които артроза и артирит, синузит и възпаление на средното ухо, радикулит, хипертония, мастопатия, гъбички, парадонтоза, ревматизъм, конюктивит и нарушения в кръвообращението. Действа благоприятно върху състоянието на сърдечносъдовата система и помага за намаляване на холестрола в организма и за намаляване на теглото. Активира храносмилането, предотвратява натрупването на токсини и помага при лечението на астма. Действа благоприятно върху нервната система, нормализира съня и лекува различни видове депресия.

Благодарение на богатия си състав, морската сол, намира широко приложение в козметологията и се явява част от т. нар. морска козметика, при която в последните години се наблюдава истински бум. Морската сол регенерира кожните клетки, подобрява еластичността и изглажда кожата. В продуктите за лице се включва в състава на anti-age козметиката – кремове, серуми, маски, кремове за околоочния контур и др. Морската сол е отлично средство за лечение на акне и гнойни пъпки. Тя почиства и подсушава кожата, тъй като притежава добри антисептични свойства. Включва се в състава на различни почистващи лосиони, кремове и маски за мазна и проблемна кожа. Има пилинг ефект, тонизира и изглажда кожата и е ефективно средство в борбата с целулита. В продуктите за тяло широко се използва в антицелулитната козметика и е отлично средство в масажите против целулит. Морската сол ексфолира кожата на стъпалата и ходилата и се използва в състава на различни продукти за крака – скрабове и др. В продуктите за баня солите за вана с морска сол тонизират и енергизират кожата, премахвайки натрупаното напрежение и стрес. В продуктите за коса и по-специално в маските, морската сол, стимулира обмените процеси на скалпа, премахва излишното омазняване и помага при косопад.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Морето, което е винаги с вас! 

Сол - грижа за тялото с екстракт от женшен, като част от естествена морска сол.

Морската сол притежава уникален балансиран състав. Тя съдържа биологично активни макро- и микроелементи, глинени частици и мехурчета от специални газове. Дори и без използването на помощни компоненти кристалите на солта меко дразнят кожата, стимулират  притока на кръв към повърхността на тъканта, активират метаболизма. А в комбинация с други активни съставки се увеличава ефекта на солта.

Морската сол е много полезна за здравето и най-вече за обмяната на веществата, сърдечната дейност и работата на бъбреците. Тя е изключително богата на минерали, като: магнезий, калий, натрий, калций, литий, стронций, бром, йод, сяра, цинк, бор и други биологично активни вещества, подпомагащи очистването на клетките, подобряващи предаването на нервните импулси и премахващи стреса.

В асортимента на TianDe се появиха две нови соли за грижа за тялото: с екстракт от женшен и екстракт от водорасли.

Солта се придобива от Тихи океан (област Changli)

Солта грижа за тяло с екстракт от женшен е с гъста кремообразна текстура, ефективно почиства и ексфолира кожата (пилинг + почистване), предпазва я от негативни въздействия на околната среда и я прави мека, гладка и хидратирана. Премахва усещане на дискомфорт и стягането на кожата, намалява интензивността на цвета на пигментирани зони, едновременно с това ароматизира и оставя  приятно усещане на чистота и свежест. При  използването на солите за  тяло, не се нуждаете от други почистващи препарати, като сапун или душ гел. Солта малко се пени, а процеса на почистване става лесен и приятен.

В състава на солта е включен екстракт от корен женшен, отглеждан 6 години, тъй като за този период в него се натрупват и се концентрират най-много
биологично активни вещества.

Солта за тяло с женшен  има следните действия:

 • Антибактериално;
 • Регенериращо;
 • Тонизиращо;
 • Стимулира кръвообращението;
 • Почистващо;
 • Подмладяващ фактор и защитно действие.

Действие – пилинг + почистване:

 • Ефективно почиства и ексфолира кожата;
 • Предпазва кожата от негативното въздействие на околната среда;
 • Прави кожата гладка, мека и овлажнена;
 • Премахва усещане на дискомфорт и стягане на кожата;
 • Намалява интензивността на цвета на пигментирани зони.

Активни съставки:

Морската сол, която се добива в Тихия океан. Има уникален състав от биологично активни макро- и микроелементи, глинени частици и мехурчета специални газове.

Екстракт от корен на шестгодишен женшен. Той съдържа максимална концентрация на биологично активни вещества, които имат антибактериално, регенериращо, тонизиращо, антистареещо действие. Стимулира кръвообращението, почиства, подмладява и защитава кожата. Специалните вещества: гинсенозиди, стимулират производството на колаген и защитават клетките на кожата срещу вредните ефекти на ултравиолетова радиация; гликозиди - антиоксиданти за подмладяване и защита на кожата, стимулират процеса на обновяване на епидермиса. Минерали и витамини - подхранват кожата и подобряват метаболизма, регулират водно–солевия и протеинов баланс на кожата.

Приложение: Този подхранващ ексфолиант за тяло е приятно да се нанася върху влажна кожа. Когато се използва солта, не са необходими други почистващи средства, като сапун или душ гел. Солта образува лека пяна и не дразни кожата. Малко количество сол се разтрива с масажни кръгови движения върху мокро тяло. Препоръчително е да се започне от глезените към раменете, с ръце или специална гъба (например японска кърпа) направите лек масаж. Може да се остави по тялото в продължение на няколко минути и след това да се отмие, така че кожата да бъде „нахранена“ с полезни микроелементи.

Сол грижа за тялото с женшен от TianDe може да се използва 2-3 пъти седмично, тя нежно ексфолира кожата, без да я наранява.

Морето винаги ще е с теб!

 

Допълнителна информация:

Морска сол (Sal marinum)

Морска сол наричат солта, която е добита от морето по естествен път, от изпарението на водата, под въздействието на слънчевите лъчи. В сравнение с обикновената сол, морската притежава значително повече минерали. Солта се е извличала от морето още преди 1000 години. Смята се, че първи са започнали да я използват жителите на Източна Азия (Индия, Япония, Китай) и Средиземно море (Италия, Франция, Испания).

Основната особеност на морската сол се явява нейният уникален балансиран състав, който не изисква допълнително обогатяване. Тя съдържа повече от 80 необходими за здравето микроелементи в био достъпна форма. Повечето минерали са с неорганичен произход, което означава, че в тях не се съдържат водород, въглерод и кислород, вследствие на което те не подлежат на окисляване. Именно това съхранява техните мощни терапевтични и лечебни свойства. Морските минерали са важни за правилното функциониране на кожните клетки, както и на целия организъм. Основните морски минерали са магнезий, калий, натрий, калций, литий, стронций, бром, йод, сяра, цинк и бор.

 • Манганът участва в укрепването на имунната система и формирането на костите. Помага за заздравяването на кожните тъкани, подобрява клетъчния метаболизъм, стимулира синтеза на протеини и подпомага производството на енергия. Магнезият е от съществено значение за метаболизма на калций, витамин C, фосфор, натрий и калий. Той успокоява нервната система, важен е за ефективното функциониране на мускулната система, и за превръщането на кръвната захар в енергия.
 • Бромът действа благоприятно върху нервната система. Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, успокоява кожата и отпуска мускулите.
 • Медта предотвратява развитието на анемия.
 • Селенът от своя страна предотвратява развитието на онкологични заболявания.
 • Силицият помага за укрепването на тъканите и еластичността на съдовете.
 • Желязото и цинкът участват в процеса на образуването на еритроцити и формирането на имунитета.
 • Йодът подобрява функционирането на щитовидната жлеза и помага за метаболитните процеси в кожата. Йодът помага за регулиране на хормоналния метаболизъм. Неговият дефицит се явява главна причина за умствената изостаналост. За да се развиват пълноценно децата, а и възрастният организъм да функционира нормално, е необходимо всеки ден да се приема определено количество йод. Той лесно може да се набави, ако се включи към хранителния порцион морска сол. Оказва се, че солта е най-достъпният и удобен източник на стабилен йод за организма.
 • Сярата е известен лечебен материал. Тя съдържа важни витамини и се явява естествено дезинфекциращо и антибактериално средство. Доказано е, че сярата е ефективно средство срещу акне и облекчава симптомите на кожни заболявания като псориазис и екзема.
 • Калият се явява ключов регулатор на влага и помага да се поддържа неутралното pH на кожата. Симптомите на недостиг на калий са много суха кожа, поява на акне.
 • Калцият се явява строителен материал на съединителната тъкан под повърхността на кожата. Той контролира пропускливостта на клетъчните мембрани и нормализира диференцирането на кожните клетки. Калцият играе важна роля в превенцията на инфекции и лечение на рани, както и във формирането на клетъчните мембрани.
 • Натрият подобрява обмяната на веществата, облекчава мускулните спазми и участва в поддържането на неутрална pH среда на кожата.
 • Цинкът е минерал, който има важно значение за регулирането на клетъчния растеж и възстановяване. Също така стимулира синтеза на колаген и еластин (възстановява кожата). Притежава голяма антиоксидантна сила и противовъзпалителни свойства и се явява естествен UV- филтър.
 • Стронцият е ефективно средство срещу сърбеж и намалява симптомите на контактен дерматит.
 • Манганът притежава най-силните антиоксидантни свойства в сравнение с другите минерали. Подобрява микроциркулацията в кожата, което допринася за подмладяването ѝ.
 • Литият повишава ефективността на солните вани при лечението на псориазис.
 • Борът помага за облекчаване на симптомите на псориазис и псориатичен артрит.

Освен това морската сол омекотява по-твърдата вода и разтворена в нея в малки количества я доближава по състав до физиологичния разтвор - средата, в която бебето прекарва девет месеца в майчината утроба.  

В продължение на векове полезните свойства на морската сол са се използвали за лечение на множество заболявания. В медицината лечението с морска сол има доста дълга история, както и лечението с морска вода. Морската сол допринася за подобряване на кръвообращението и еластичността на кожата и тъканите. Тя ускорява междутъканните метаболитни процеси и намалява болки, спазми и възпаления. Допринася за регенерацията на кожните клетки и намалява нивото на стрес. Морската сол е в основата на множество процедури в балнеотерапията. Действа върху вегетативната нервна система и стимулира епифизната жлеза. Лечението с морска сол помага при множество заболявания, сред които артроза и артирит, синузит и възпаление на средното ухо, радикулит, хипертония, мастопатия, гъбички, парадонтоза, ревматизъм, конюктивит и нарушения в кръвообращението. Действа благоприятно върху състоянието на сърдечносъдовата система и помага за намаляване на холестрола в организма и за намаляване на теглото. Активира храносмилането, предотвратява натрупването на токсини и помага при лечението на астма. Действа благоприятно върху нервната система, нормализира съня и лекува различни видове депресия.

Благодарение на богатия си състав, морската сол, намира широко приложение в козметологията и се явява част от т. нар. морска козметика, при която в последните години се наблюдава истински бум. Морската сол регенерира кожните клетки, подобрява еластичността и изглажда кожата. В продуктите за лице се включва в състава на anti-age козметиката – кремове, серуми, маски, кремове за околоочния контур и др. Морската сол е отлично средство за лечение на акне и гнойни пъпки. Тя почиства и подсушава кожата, тъй като притежава добри антисептични свойства. Включва се в състава на различни почистващи лосиони, кремове и маски за мазна и проблемна кожа. Има пилинг ефект, тонизира и изглажда кожата и е ефективно средство в борбата с целулита. В продуктите за тяло широко се използва в антицелулитната козметика и е отлично средство в масажите против целулит. Морската сол ексфолира кожата на стъпалата и ходилата и се използва в състава на различни продукти за крака – скрабове и др. В продуктите за баня солите за вана с морска сол тонизират и енергизират кожата, премахвайки натрупаното напрежение и стрес. В продуктите за коса и по-специално в маските, морската сол, стимулира обмените процеси на скалпа, премахва излишното омазняване и помага при косопад.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: • VitaDerm
 • Amezing Nature
 • Altai Sacral
 • Master Herb
 • Solution
 • ProDental
 • Baby Bambo
 • In Top
 • Skin Triumph
 • Placenta
 • Natural Veil
 • TianDe with love
 • Natural Beauty
 • Pro-Comfort
 • Ganoderma
 • Silver
 • Lux Class Cosmetics
 • Shou-Wu
 • Source of vitality - Phytopatches
 • SPA-Technology
 • Model UP
 • Talasso
 • Fruit Energy
 • Pro Botanic
 • Marine Collagen
 • Hainan Tao
 • Dual Sistem
 • De Luxe
 • Collagen Active
 • Gift of Shambhala
 • Ginseng
 • Dolce Vita
 • City Style
 • Zhenfei Perfect
 • Bio Rehab
 • Altai
 • Ecosphere
 • City Chic
 • Energy & Freshness
 • Light legs from nature
 • Women's Health
 • Corrective Serum
 • Aloe Rich
 • Soft hands from nature
 • BAD Products
 • Botoluxe
 • Snail Secret
 • Tiande for men
 • Phyto Code
 • TianDe hygiene
 • Snake Oil
 • Choahae
 • Tibetan Herbs
 • Snake Factor
 • Fucoidan
 • Active Life
 • Asian Beauty
 • Ocean Rich
 • My Family Care
 • EcoDeViva
 • FreshClick
Онлайн магазин
TianDe Online - ТианДе Онлайн © 2024 - Dobroslava Karadeney